• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Labioplastyka

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
Na jakie kwestie dobrze jest zwrócić uwagę:

doświadczenie

opinie klientek

to czy zabieg jest wykonywany przez lekarza

jakie metody mają na miejscu

Z tego co wiem to dobre opinie ma klinika Estebelle https://estebelle.com.pl/zabiegi/labioplastyka/

Nie zaszkodzi Ci się zapisać na konsultację i zadać kilka pytań na miejscu. O sam zabieg, jego przebieg itp.

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Miałem kochankę po takim zabiegu. Pani hirurg się postarała. To było przyjemność pieścić i być w takiej cipce.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Pierwsze to pytanie czy są wskazania medyczne - tj. czy rozmiar warg sromowych powoduje jakieś niedogodności w postaci obtarć, stanów zapalnych, problemów we współżyciu.

Jeśli nie, a za zabiegiem przemawiają jedynie kwestie kosmetyczne, to ja bym się zastanowił. Jeśli wygląd warg sromowych jest dla dziewczyny kompleksem i przez to jej życie seksualne traci na jakości i nie jest wstanie tego zaakceptować, to zabieg bym rozważył....ale jednak szkoda. Mówię za siebie, bo ja takie właśnie cipki z dużymi wargami wewnętrznymi uwielbiam. Moja dziewczyna właśnie takie ma, są na tyle duże, że nawet jak stoi bardzo wyraźnie wystają poza wargi zewnętrzne, a jak rozszerzy nogi to ma przepięknego motylka.

I mówiła mi, że jej cipka dla niej kiedyś to też był kompleks, do czasu aż poznaliśmy się my :).

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry