• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kurierzy / dostawcy

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Kurierzy nawet nie mają czasu ,,Dzień dobry" powiedzieć, a co dopiero obczajać losową laskę nago.

Przemyślałem, też fantazje spontanicznego seksu i gdybym był kurierem, to nie chciałbym próbować ponieważ:
- raczej ludzie wolą się umyć przed seksem, więc razem z dwiema kąpielami, przed i po seksie to za duża strata czasu w takiej pracy jak kurierka.
- a co jeśli to jakiś podstęp i gdzieś w pokoju jest kamera na żywo?
- losowi ludzie mnie nie kręcą

Wszystkie te 3 rzeczy byłyby nieaktualne jeśli byłbym po prostu najebany.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Kobiety podniecają badboye.

Dostawca Siergiej:

Dostawca Azer:

Mężczyzna

Dasiek.1993

Cichy Podglądacz
Znajomy, który pracował w kurierce, mówił, że jak miał pewne adresy, to widział, że pani wyskoczy nago lub prawie nago, a, że wiek pań był różny, to w niektórych przypadkach uciekał gdzieś pieprz rośnie, ponieważ pani 80+ tak średnio go kręciła... Jednak w innych przypadkach, to został nieco dłużej...
Tak? Na jak dłużej? 😛

Mężczyzna

axell74

Cichy Podglądacz
Moja żona latem opala się praktycznie zawsze nago, przebywa też tak w domu. Nasz kurier z InPost przywykł już do jej nagości, wchodził z paczką zawsze na tył domu gdzie ona leżała. Wcześniej otwierała mu nago lub pól nago, ona twierdzi że jest u siebie i tyle. Wiadomo, że zawsze są zabiegani ale zawsze obiecywał ze kiedyś wpadnie na coś zimnego po godzinach, i wpadł kilka razy. To było jakiś rok temu.

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Raz odebrałem panią z urzędu miasta mokry po kąpieli . Dzwoniła do drzwi, ale że byłem pod prysznicem akurat to nie zareagowałem, bo nie spodziewałem się żadnej wizyty, więc ja olałem. Musiała słyszeć muzykę w mieszkaniu, więc zadzwoniła jeszcze raz. Krzyknąłem chwila, żeby się spłukać z piany i otulić ręcznikiem. Żałuję, że szybko znalazłem krótkie, sportowe spodenki z tą siatką a'la majtki w srodku, a nie zostałem w ręczniku na biodrach. Widziała, że jeszcze mokry jestem, wytłumaczyła, że przyniosła kwit za podatek od nieruchomości, a później rzuciła jakimś tekstem, ale tak jakoś byłem skupiony na tej przesyłce że nawet nie zarejestrowałem co powiedziała, byle tylko odebrać i dokończyć kąpiel. Oh, jak ja żałuję. Jedna z fantazji przeszła mi pod nosem i jej nie zrealizowałem, bo faktycznie byłem przejęty poprawnym podejściem do sprawy, mimo tego że poza spodenkami nie miałem nic na sobie.
Cóż, teraz trzeba czekać na następną okazję.
Odbiór pizzy/jedzenia nago to też jedna z fantazji i prędzej czy później na pewno już zrealizuję. Niestety kilka razy już odpuściłem. Obudził mnie głos rozsądku i kultury, i w ostatniej chwili postanowiłem jednak coś ubrać. Za każdym razem oczywiście żałowałem jak tylko zamknąłem drzwi.
Nawet nie zlicze tego ile razy wahałem się zanim pierwszy raz nago schodziłem do piwnicy. Nawet w nocy, kiedy teoretycznie spotkanie kogoś na klatce jest najmniej prawdopodobne. Za dnia to dopiero serce bije!

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry