• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kupowanie używanej bielizny

Magdalennkka

Cichy Podglądacz
Hej, ostatnio dostałam propozycje żeby sprzedać swoją bieliznę.. Szczerze mówiąc spotykam się z tym pierwszy raz. Macie doświadczenia w tym? Ile to kosztuje? Jestem zielona w tym:> Co proponujecie?

Kobieta

Rikke

Dominujący
Ciekawi mnie bardzo czy ten biznes rzeczywiscie sie kreci tzn. czy sa fani takiej bielizny i laski ja oferujace maja rzeczywisty sensowny dochod.. Tu na forum tez pojawia sie od czasu do czasu ogłoszenie o sprzedazy bielizny, wiec ciekawe czy ktos sie skusił i kupił? :unsure:

Kobieta

Rikke

Dominujący
Ludgarda, nie zamierzam handlowac, ciekawi mnie tylko czy ktos to rzeczywiscie kupuje tu na forum albo w ogole :)

Kobieta

Rikke

Dominujący
Fetysz mozna miec i nic z nim nie robic. Chodzi o rzeczywista inwestycje w uzywana bielizne.
Ty np. kupiłbys np za 50zł jakies noszone majty? Albo ile byłbys w stanie za nie zapłacic? 20-30zł? Mniej? :unsure:

trybel1

Biegły Uwodziciel
Chętnie bym kupił majteczki , jeżeli sam bym je zdjął z pupy , to jakieś takie pocztowe to nie to. Świeżutkie , pachnące cipką