• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kupno korka analnego

Status
Zamknięty.

silesianb

Cichy Podglądacz
Witam
Chciałbym zakupić korek analny przez internet, lecz aktualnie nie mam możliwości zapłacenia przelewem. Czy istnieje jakiś sexshop z płatnością paysafecardem? Mogę odkupić także od pojedyńczych osób

SexWibracje

Nowicjusz
Możesz wybrać opcję płatności przy odbiorze,gdzie zapłacisz podczas doręczenia przesyłki przez kuriera,to też wygodna i często praktykowana opcja,a internetowe sex shopy zapewnią Ci pełną dyskrecję,więc moim zdaniem warto.

Artusx

Nowicjusz
A co myślicie o , masażer prostaty - męskie dildo ktoś używa ,jakie wrażenia , bo czytałem o pozytywnych że lepszy orgazm itp., i że ponoć lepiej potem stoi lepsze pełniejsze orgazmy , czy to prawda ?, i że jak właśnie ktoś ma krzywego to może też trochę pomóc tym i pod prostować bo mocniej staje ,choć jak ze wszystkimi tego typu rzeczami jest wiele opinii za i przeciw ….

eviltoys

Cichy Podglądacz
Masażer prostaty służy do stymulacji gruczołu krokowego, nie ma wpływu na krzywiznę penisa. Na krzywiznę mogą pomóc expandery tego typu Andromedical Androextender - urządzenie wymaga stałego noszenia.

Artusx

Nowicjusz
drogie to i nie wiem czy aby oto chodzi mi , że jak stoi to jak banan do dołu ,a nie do góry . jak dla mnie frajda jest i zabawa , ale chodzi o co poniektóre dziewczyny co się czasem o to pytają....i mylą ten widok z brakiem podniecenia ....

Ostatnia edycja:

Latexin

Cichy Podglądacz
używałem kilka razy korka z wibratorem. Orgazm przy tym był MEGA potężny!!! Polecam. Najpierw trzeba się trochę rozciągną, w sensie dupkę, ale później jest totalny odlot, przynajmniej ja tak mam.

SexWibracje

Nowicjusz
Nie tylko na tej stronie,bo u nas także znajdziesz szeroki wybór akcesoriów erotycznych i teraz w styczniu można liczyć na ciekawe rabaty,w razie pytań służymy pomocą na forum.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry