• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ktoś chętny na cyberek? :D

Shoyo

Cichy Podglądacz
Hej szukam kobiety na Cyberek ja 31 wysportowany jeśli jest jakaś zainteresowana zapraszam na priv, chodzi o to że ja decyduję o Tobie co masz zrobić jak I w którym momencie stajesz się moją własnością od połączenia ze mną... Zapraszam na priv

Mężczyzna

Nikt Ważny

Podrywacz
A ja wczoraj, byłem.Nago na kamerce,z pewną dziewczyną lat 30, długie włosy, okulary.Pokazała mi się,z każdej strony.Potem , popisaliśmy.Ma na imię Magdalena.I rzecz najważniejsza,za darmo.

adamoginski

Erotoman
A ja wczoraj, byłem.Nago na kamerce,z pewną dziewczyną lat 30, długie włosy, okulary.Pokazała mi się,z każdej strony.Potem , popisaliśmy.Ma na imię Magdalena.I rzecz najważniejsza,za darmo.
Mało prawdopodobne, ja kiedyś zagadałem do laski z pytaniem co możemy robić za darmo, to powiedziała mi, że za darmo to może mi opowiedzieć kawał o psie spawaczu