A ze mną nie chcesz ?Spełniasz. Robimy fun
A ze mną nie chcesz ?Spełniasz. Robimy fun
Spełniasz. Robimy fun
Dlatego byśmy spali osobno.wiesz skarbie, że dziś śpimy krócej, gdybyśmy spali razem ale by było....mmmmm
eee tam spodobało by Ci sięDlatego byśmy spali osobno.
eee tam spodobało by Ci się
Wątpię, czytając twoje posty, to opisujesz seks bardzo przedmiotowo.eee tam spodobało by Ci się
nie jestem pisarzemWątpię, czytając twoje posty, to opisujesz seks bardzo przedmiotowo.
Z pewnością.nie jestem pisarzembyłoby namiętnie
![]()
jest zadowolona, inaczej nie chciała by się spotykaćZ pewnością.
Trochę obrzydliwe te twoje posty seksu z dziewczyną. Jest dla ciebie zwykłym workiem na spermę.
Jesteś za mały, by to pojąć.jest zadowolona, inaczej nie chciała by się spotykaća co Cię brzydzi ?
próbuj, może zrozumie, chcesz być moją nauczycielkąJesteś za mały, by to pojąć.
Jedyne co jest wspólne to opóźnienie woreczkaOd kiedy zwalenie jest seksem.![]()
![]()
![]()
Sorry, wolę dorosłego faceta, który by się mną zaopiekował niż matkowanie gówniarzowi.próbuj, może zrozumie, chcesz być moją nauczycielką?
miałem na myśli odgrywanie roli... może Cię to kręci tak mi przyszło do głowy. Potrzebujesz opieki ?Sorry, wolę dorosłego faceta, który by się mną zaopiekował niż matkowanie gówniarzowi.
a ja niby nie dorosłymiałem na myśli odgrywanie roli... może Cię to kręci tak mi przyszło do głowy. Potrzebujesz opieki ?
Raczej nie. Masz bardzo niedojrzałe podejście do życia.a ja niby nie dorosły![]()
chętnie zaopiekuję się Twoim ciałema ja niby nie dorosły![]()
Taa, matka i synek.chętnie zaopiekuję się Twoim ciałemNie znasz mnie nawet za bardzo nie chcesz poznać a szkoda fajna byłaby z Nas para
![]()
Ja ci powiem coś takiego, ona jednego dnia chce młodego ogiera, a drugiego dnia dorosłego i dorosłego odpowiedzialnego faceta, za nią nie nadazyszchętnie zaopiekuję się Twoim ciałemNie znasz mnie nawet za bardzo nie chcesz poznać a szkoda fajna byłaby z Nas para
![]()
Ty się nie wymądrzaj. Lepiej lajkuj te swoje milfy.Ja ci powiem coś takiego, ona jednego dnia chce młodego ogiera, a drugiego dnia dorosłego i dorosłego odpowiedzialnego faceta, za nią nie nadazysz