Może to kwestia gustu ale ja osobiście również preferuję klasyczny seks na żywo,zamiast kamerek które są tylko zachętą i mogą stanowić,ale o fajnej odskoczni lub grze wstępnej,nic poza tym.
A ja uwielbiam oglądać sobie transmisje parek na kamerkach ale sama nie miałabym odwagi wystapić, chyba że przy odpowiednim nastroju oczywiście z odpowiednim partnerem ale do tego długa droga a Sama w życiu.
Ja rowniez z checia bym sprobowal cyber sexu jestem bardzo ciekawy jak to jest. Widziec kogos i pozdac go a nie moc go dotknac jak jest jakas chetna dziewczyna na zabawe razem to zapraszam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.