Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Tak generalnie to co sądzicie na temat cybersexu,zdarza się Wam to czy też wręcz przeciwnie i raczej unikacie takiego rodzaju seksu? Im więcej opinii tym oczywiście lepiej.
To jasne,że cyberseks nigdy w życiu nie dorówna klasycznemu bo doznania są zupełnie inne,nie ma do tego startu. Cybersex to jedyne jakaś namiastka i chwilowa zabawa,nic poza tym i kompletnie mnie to nie kręci.
Chetnie poznam się z fajna dziewczyna do cyberków i nie tylko mam kam, skype, snapchat lub tym podobne, wymiana zdjec rozmowy erotyczne i pisanie scenariuszy z fajna babuła ...chetnie się zabawię i pogadam zapraszam chętne do kontaktu pozdrowka
ja też z miłą chęcią poznam dziewczynę , na cyberek lub real obojętnie ja z górnego śląska , jeszcze młody nie wyżyty mało doświadczony chętnie poznam koleżankę do wspólnej nauki zabawy gg. 44175154
Napisz ten post w dziale z ogłoszeniami i być moze tam ktoś się odezwie,tutaj raczej wątpie,ale jak pisałam powyżej- taki "rodzaj" seksu i odskocznię trzeba po prostu lubić.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.