PoskromiszWychowie?
Przy pierwszej wiadomości dostaję dosłownie wszystko. Jaki miałam na to wpływ?

PoskromiszWychowie?
Przy pierwszej wiadomości dostaję dosłownie wszystko. Jaki miałam na to wpływ?
Prawda. Odkryłam przycisk ignora i zablokowałam wiadomości. Ale to nie o tym mówiłam. Nawet u Ciebie jak kliknęłabym na avatar, to pewnie zobaczę dupę. Zero tajemnic. Nic ciekawego.Poskromisz![]()
To klikaj DUUUUPY nie widacPrawda. Odkryłam przycisk ignora i zablokowałam wiadomości. Ale to nie o tym mówiłam. Nawet u Ciebie jak kliknęłabym na avatar, to pewnie zobaczę dupę. Zero tajemnic. Nic ciekawego.
Widzisz @Holly , ja wychodzę z założenia, że seks to nie tylko goła dupa, cycek czy wyprężony do boju kaktus. Seks może być w spojrzeniu, w muzyce, w słowach, pomiędzy słowami - o, pomiędzy słowami to go najwięcej...Ale łukowianin napisał "zobaczyć jak wygląda", to widzę, widzę aż za dużo.
Ja tam bym Panią dmuchnąłJa trafiam na samych kulturalnych...![]()
Ale co to ma do rzeczy i mojej wypowiedzi?Widzisz @Holly , ja wychodzę z założenia, że seks to nie tylko goła dupa, cycek czy wyprężony do boju kaktus. Seks może być w spojrzeniu, w muzyce, w słowach, pomiędzy słowami - o, pomiędzy słowami to go najwięcej...Skoro zaś jesteśmy na "Seks-forum" korzystajmy z tej zaskakująco obszernej zawartości słowa "seks" i bądźmy twórczy
Zresztą... Powtarzałem już to milion razy![]()
W "pokazywaniu się" widzisz jeno "obnażanie". To ma do rzeczy...Ale co to ma do rzeczy i mojej wypowiedzi?
Ja teżJa tam bym Panią dmuchnął![]()
Trzeba miec pompke odpowiedniaJa tam bym Panią dmuchnął![]()
Nawiązywałam do postu łukowianina od którego to wyszło, nie musisz za każdym razem wjeżdżać i wszystkich naprostowywać. Miałam na myśli aspekt fizyczny i o nim się wypowiedziałam, jakby mi było potrzebne moralizowanie, poszłabym do kościoła.W "pokazywaniu się" widzisz jeno "obnażanie". To ma do rzeczy...![]()
Język to może w inny sposób wykorzystaćJa teżTen kulturalny, bogaty język to jest bardzo pociągający atrybut dzisiaj
![]()
Ze 30 cm pewnieTrzeba miec pompke odpowiednia
Ale nie wiem czy wiesz, że istotą "forum" polega na dyskusji i wyrażaniu własnego zdaniaNawiązywałam do postu łukowianina od którego to wyszło, nie musisz za każdym razem wjeżdżać i wszystkich naprostowywać. Miałam na myśli aspekt fizyczny i o nim się wypowiedziałam, jakby mi było potrzebne moralizowanie, poszłabym do kościoła.
Temat jest o tym jakiego użytkownika byśmy "wyruchały. Mogę powiedzieć kogo nie.
Ale kulturalnie, najlepiej w łokieć Ciastuś jak się uderzę o klamkę żeby mniej bolałoJa tam bym Panią dmuchnął![]()
Od łokcia do cipkiAle kulturalnie, najlepiej w łokieć Ciastuś jak się uderzę o klamkę żeby mniej bolało![]()
Oj... Ciastuś, Ciastuś... Tyle Twojego co w wyobraźni... chyba fantazja weszła Ci za mocnoOd łokcia do cipki![]()
Znam się też na pompowaniuOj... Ciastuś, Ciastuś... Tyle Twojego co w wyobraźni... chyba fantazja weszła Ci za mocnoA jak tak lubisz dmuchać to Ty się lepiej w hucie szkła zatrudnij
![]()
do wojska sie zglos w OP1 i wpizde madraloAle nie wiem czy wiesz, że istotą "forum" polega na dyskusji i wyrażaniu własnego zdanianie musisz za każdym razem wjeżdżać i usiłować prostować to, co jest już proste i wybielać własnej niekonsekwencji werbalnej
Jakby mi było potrzebne edukowanie, sięgnąłbym do encyklopedii.
sorrrrry to z seminarium kaplaniedo wojska sie zglos w OP1 i wpizde madralo
Cholera, to już mój trzeci "ignor" w ciągu tygodniado wojska sie zglos w OP1 i wpizde madralo
To w hucie będą z Ciebie zadowoleniZnam się też na pompowaniu![]()