• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Którego przedstawiciela płci przeciwnej z forum byście wyruchały?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ale łukowianin napisał "zobaczyć jak wygląda", to widzę, widzę aż za dużo.
Widzisz @Holly , ja wychodzę z założenia, że seks to nie tylko goła dupa, cycek czy wyprężony do boju kaktus. Seks może być w spojrzeniu, w muzyce, w słowach, pomiędzy słowami - o, pomiędzy słowami to go najwięcej... 🙂 Skoro zaś jesteśmy na "Seks-forum" korzystajmy z tej zaskakująco obszernej zawartości słowa "seks" i bądźmy twórczy 🤗😊

Zresztą... Powtarzałem już to milion razy 🙂

Ostatnia edycja:
Kobieta

Holly

Seks Praktykant
Widzisz @Holly , ja wychodzę z założenia, że seks to nie tylko goła dupa, cycek czy wyprężony do boju kaktus. Seks może być w spojrzeniu, w muzyce, w słowach, pomiędzy słowami - o, pomiędzy słowami to go najwięcej... 🙂 Skoro zaś jesteśmy na "Seks-forum" korzystajmy z tej zaskakująco obszernej zawartości słowa "seks" i bądźmy twórczy 🤗😊

Zresztą... Powtarzałem już to milion razy 🙂
Ale co to ma do rzeczy i mojej wypowiedzi?

Kobieta

Holly

Seks Praktykant
W "pokazywaniu się" widzisz jeno "obnażanie". To ma do rzeczy...😂
Nawiązywałam do postu łukowianina od którego to wyszło, nie musisz za każdym razem wjeżdżać i wszystkich naprostowywać. Miałam na myśli aspekt fizyczny i o nim się wypowiedziałam, jakby mi było potrzebne moralizowanie, poszłabym do kościoła.
Temat jest o tym jakiego użytkownika byśmy "wyruchały. Mogę powiedzieć kogo nie.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nawiązywałam do postu łukowianina od którego to wyszło, nie musisz za każdym razem wjeżdżać i wszystkich naprostowywać. Miałam na myśli aspekt fizyczny i o nim się wypowiedziałam, jakby mi było potrzebne moralizowanie, poszłabym do kościoła.
Temat jest o tym jakiego użytkownika byśmy "wyruchały. Mogę powiedzieć kogo nie.
Ale nie wiem czy wiesz, że istotą "forum" polega na dyskusji i wyrażaniu własnego zdania 😊 nie musisz za każdym razem wjeżdżać i usiłować prostować to, co jest już proste i wybielać własnej niekonsekwencji werbalnej 😉
Jakby mi było potrzebne edukowanie, sięgnąłbym do encyklopedii.

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Ale nie wiem czy wiesz, że istotą "forum" polega na dyskusji i wyrażaniu własnego zdania 😊 nie musisz za każdym razem wjeżdżać i usiłować prostować to, co jest już proste i wybielać własnej niekonsekwencji werbalnej 😉
Jakby mi było potrzebne edukowanie, sięgnąłbym do encyklopedii.
do wojska sie zglos w OP1 i wpizde madralo