• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Którego przedstawiciela płci przeciwnej z forum byście wyruchały?

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Kogo ja bym "wyruchała"...🤔
O jeżuśku... 🦔 jeżyku... jak mi to brzmi nie dźwięcznie w uchu to pojęcia nie mata... Cóż za pasywne uprzedmiotowienie mężczyzny 😔 a jaka ogromna strata dla finezji stosunku seksualnego jako aktu cielesnego dwojga płci 🥺
Ale jakby tak napisać zamiast "wyruchała" np. "seksualnie zniewoliła doprowadzając na szczyt erotycznej ekstazy do utraty przytomności" 😈
Oooooo.... to już zupełnie co innego 😇 znalazłby się pewnie niejeden forumowicz 😉

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Wiem, wiem, to forum erotyczne, ale mnie to ,,wyruchanie" z czymś innym się skojarzyło. Mając na myśli to drugie ,,wyruchanie" owszem, znalazłaby się taka persona, może nawet więcej niż jedna. 😂

Kobieta

Holly

Seks Praktykant
A może taki temat dla facetów...?😁 może my też mamy na kogoś ochotę...? 🥰
Zakładkę wcześniej był link:

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Z czym?:unsure: Bo możliwości "wyruchania" faceta jest tak wiele, że nie wiem, ktorą masz na myśli🤷‍♂️
I może to jest właśnie owo "clou" programu 😁😁 część naszych szanownych koleżanek rozpływa się tu w ekstatycznej adoracji do tych forumowych nielicznych pojedynczych "sześciopakowych ciachów", półboskich adonisów z ich gargantuicznymi penisami i pała przemożną chęcią "wyruchania" ich w kontekście seksualistycznym... A może tu chodzi o coś biegunowo odległego 😂😂

Ostatnia edycja:
Kobieta

Chętna Felishia

Seks Praktykant
Ja sobie nie raz i nie dwa marzyłam o każdym miłym koledze, z którymi tu pisałam 😊 Szkoda mega, że niektórych już nie ma na forum od dawna :(