Moze zaczniesz, zeby zachecic pozostale forumowiczki?Moje Drogie, Piękne Panie - pytanie jak w temacie. Którego z Panów na naszym forum byście mówiąc krótko wyruchały?
Moze zaczniesz, zeby zachecic pozostale forumowiczki?
Wypada tylko pochylić przed nim glowe z uznaniemNo ja tu jednego wyruchałam (technicznie rzecz biorąc on mnie) i to nie raz i nie dwa![]()
A to wystarczyło tak ogólnie?No ja tu jednego wyruchałam (technicznie rzecz biorąc on mnie) i to nie raz i nie dwa![]()
Wyczuwam tutaj jakiś lekki sarkazmWypada tylko pochylić przed nim glowe z uznaniem![]()
To tylko zazdrość hahaWyczuwam tutaj jakiś lekki sarkazm
Mea culpa, już się poprawiłamA to wystarczyło tak ogólnie?![]()
Bo co to za ,,latanie"Mało coś się kobiet wypowiada, chyba nikogo nie chcą stąd przelecieć
No jak zaskoczony :*
Kokietuje. Trąbisz o tym od miesiąca wszem i wobec.No jak zaskoczony :*
A może po prostu zachiwujemy to dla siebie?Ale swoją drogą widać jak mało kobiet napisało, cizie się nami bawią i nawet nie chcą przelecieć. Po co my wgl z nimi piszemy? Widzicie chłopaki, że nie warto. Kobiety nie chcą napisać, bo wam ściemniają że jesteście najlepsi. Chuja jesteście najlepsi, piszą z setką facetów i każdemu piszą, że jest wyjątkowy. Tutaj by się wydało więc siedzą cicho. Takie właśnie są te nasze cizie z forum.
Myślę, że dobrze się poczuje. PiszA może po prostu zachiwujemy to dla siebie?Ktoś mi wczoraj cholernie zaimponował i to mnie pociągnęło, ale nie zdradzę, bo mógłby poczuć się dziwnie, hah
![]()
Albo speszy, haha. Bo on jeszcze nie wie jak podziałał.Myślę, że dobrze się poczuje. Pisz
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Aniołek czy diabeł wcielony, którego wybrać? | Związki | 13 | |
![]() |
Porównywarka płci Lubelskie | Ogłoszenia | 0 | |
T | współlokatorzy różnej płci | Poza tematem | 5 | |
![]() |
Nasi EKS (pytanie do obu płci) | Związki | 135 | |
S | Zwichnięty obraz płci pięknej | Seks | 173 |