• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Która najładniejsza?

Status
Zamknięty.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
wy jesteście beznadziejni. Pomyślcie, jakby się poczulyte dziewczyny, gdyby były tu na forum i czytały co o nich wypisujecie- że są przeciętne albo beznadziejne.

A ja się czuję urażona w imieniu tych dziewcząt. Znaleźli sie faceci do oceniania! Żeby was ktoś ocenił...

:) No ja nie chcę być złośliwa ani nic takiego, po prostu mam w sobie coś z feministki. Malusio, ale jest.

Maverick

Nowicjusz
kasiulla napisał:
wy jesteście beznadziejni. Pomyślcie, jakby się poczulyte dziewczyny, gdyby były tu na forum i czytały co o nich wypisujecie- że są przeciętne albo beznadziejne.

A ja się czuję urażona w imieniu tych dziewcząt. Znaleźli sie faceci do oceniania! Żeby was ktoś ocenił...

:) No ja nie chcę być złośliwa ani nic takiego, po prostu mam w sobie coś z feministki. Malusio, ale jest.
Nie obraz sie, ale w Tobie z feministki to nic nie ma. O ile sie nie myle feministki niezbyt popieraja wszelkiego rodzaju konkursy miss.
Poza tym, jakby tamte laski to czytaly to pewnie by je to dotknelo! I bardzo dobrze, moze by je to sprowadzilo na ziemie, bo taka jedna z druga zostanie sobie miss i mysli ze niewiadomo jaka ladna jest. A tymczasem jest przecietna! Bo ma ladna figure? Pelno lasek ma ladna figure... a przy tym nie sa takie "wieszakowate" czyli chude i wysokie. Poza tym maja ciekawa osobowosc w przeciwienstwie do tamtych osobniczek. Zauwazyliscie ze kazda na konkursie miss o sobie mowi prawie to samo? No i nie ukrywajmy - konkurs miss wygrywa sie poza scena, a dokladniej w lozku droga feministko.

Ps: Jestes za legalizacja aborcji? Bo feministki tak.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
Jakbys nie zauważyl (bo widzę, że masz z tym problemy) napisałam, że mam malusio z feministki, tylko tyle, by się oburzać, ze faceci oceniają dziewczyny w ten sposób.

I dlaczego generelizujesz i wszystkie miss wsadzasz do jednego wora? Czy jak dziewczyna jest ładna, to od razu musi być pusta? Poza tym nie udawaj, że znasz kulisy wyborów miss i że każda miss musiała się przespać z kimś, aby wygrac konkurs. Znowu zgrywasz wszechwiedzącego, którym absolutnie nie jesteś. To jest jedynie twoja opinia, więc nie wygłaszaj jej w ten sposób, że niektórzy uwierzą, że to może być prawdą i zmienią swoje zdanie na temat miss. Czasami przystopuj...

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Piękno jest względne. Ten fakt nie dotyczy Mojej Dziewczyny bo Ona też jest najpiękniejsza. Proste - chyba wszyscy kapują.

gonia

Erotoman
ojejciu no dla was najpiekniejsze beda wasze ukochane dla nas nasi ukochani ;) proste i logiczne :D ehh

kap.gif

Edeq

Podrywacz
kasiulla napisał:
Kasiullo: mam nadzieję, że to nie było skierowane też do mnie ;)
Mi te dziewczyny wszystkie się podobają. To są najpiękniejsze Polki i moje "ocenianie" polega jedynie na wybraniu tej najpiękniejszej z tych najpiękniejszych :)

Oczywiście wygrałaby moja Ukochana :D

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry