• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

haster692

Biegły Uwodziciel
Dziś mam dzień masturbacji analnej. Zakaz dotykania penisa.

Na początku nosiłem w sobie korek przez około 1,5h, teraz siedzę sobie przy komputerze nabity na krótkie dildo jakieś 30 minut, a jak porobię rzeczy, które robię, to przejdę do pełnej analnej masturbacji dildo aż do wytrysku, do którego chciałbym się doprowadzić właśnie bez dotykania penisa.

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Ja już po pracy.... .Moze trochę się nim pobawię 🤔🤔🤔 i porobie kilka zdjęć lub nagram filmik i wyślę to mojej drugiej połówce, by ją trochę pokusić?... 🤔🤔🤔🤔

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Ja to bym może i wprawił swoje stare berło w ruch, ale nie ma dla kogo. Dziewczyny, które mam na myśli powychodziły za mąż już

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
A ja przez chwilą czytam: mężatka pisze że mąż 2 seksundy i po robocie, gdyby nie wibratory nie znałaby orgazmu. 20 lat małżeństwa
Natura. Jednym wystarczą "2 sekundy" innym trzeba 3 minuty, a innym 15 min. To często działa w dwie strony. Niektóre kobiety też potrzebują 2 minut, a innej nie zaspokoisz w 3 godziny choćbyś stanął na uszach.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry