• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

Totensen

Cichy Podglądacz
Obok mnie dziewczyna więc tak trochę dziwnie ale dotykam się delikatnie i przeszło, więc chyba polece dalej..
Co jakiś czas zerkam na film, również o masturbacji. Gdzie cycate kobiety walą piersiami kutasy aż do wytrysku. Podniecenie jest coraz mocniejsze i najchętniej poszedłbym z tym do kibla..

Mężczyzna

wittol

Cichy Podglądacz
Obok mnie dziewczyna więc tak trochę dziwnie ale dotykam się delikatnie i przeszło, więc chyba polece dalej..
Co jakiś czas zerkam na film, również o masturbacji. Gdzie cycate kobiety walą piersiami kutasy aż do wytrysku. Podniecenie jest coraz mocniejsze i najchętniej poszedłbym z tym do kibla..
Już po ?

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
Moja jakby widziała że się nim bawię to by przejęła inicjatywę

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

BezwstydnyJa

Podrywacz
ja zaczynam powoli zabawę. Miałem w planach przelecieć żonkę ale jeszcze nie doszła do siebie po sobotnim wyjściu z koleżankami. No cóż

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry