• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

Biedrononeczka

Podrywacz
Biedroneczko, biedroNONOneczko...
spójrz na siebie i to co Ty sobą reprezentujesz. Masz zamkniętą głowę. Wystarczy poczytać Twoje stare wpisy na forum. Nie mów mi z łaski swojej "Takie słowa są właśnie warte takich kobiet, TRZEBA BYĆ NORMALNĄ aby usłyszeć te lepsze, miłego dnia" - ty nie wiesz co to jest normalność. Jesteś typowym prymitywem który obraża wszystko i wszystkich co odbiega od jego przyjętych norm. Kwintesencja prymitywizmu i tępoty. Chociaż osobiście muszę przyznać że sama nie rozumiem cuckoldu. Jednak jeśli on jest za zgodą dwóch osób, cóż mi do tego? Obrażałeś sporo kobiet z SF forum, obrażałeś ludzi młodych w stosunku do siebie a na końcu mnie. W innych postach pisałeś że większość Polskich mężczyzn ma takie myślenie jak Ty co utwierdza mnie tylko w przekonaniu iż moje poglądy na temat sporej części Polaków nie wzięły się znikąd. Tutaj jest twardy dowód na moje słowa. Ty sam w swoich wpisach deklarowałeś że większość Polaków ma takie myślenie. Masz prawo do własnej opinii, masz prawo mieć takie zdanie. Jednak to nie upoważnia Ciebie do wyzywania kobiet i wmawiania komuś choroby psychicznej co też wcześniej robiłeś. Wszystko jest na screenach. Odemnie wara. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam otwarty umysł. Więcej pokory i samokrytyki.

Dziękuję również użytkownikom
@hotel @dyskretyny masażysta @Szczep @Bjlover za polubienie wpisu tego użytkownika.

Fajnie wiedzieć że macie takie samo stanowisko na temat mojej osoby jak ten osobnik.

@Biedrononeczka Hipokryto, mędrco prawdy objawionej, osobniku maluczki. Masz u mnie zasłużonego bloka. Mam nadzieje ze więcej się nie spotkamy i coś zrozumiesz z moich postów choć śmiem w to wątpić. Ludzie którzy będą mieć problem o to że to napisałam: walcie się. Jak ktoś mnie obraża mam święte prawo odpowiedzieć. Nie jestem kozłem ofiarnym. Nie wołajcie mnie w tym poście, nie odpowiadajcie. Nie będę tego czytać. EOT.
Współczuję Ci, wyciągając to wszystko pokazujesz że musi być Ci ciężko, pokazujesz swoją desperację pisząc to tutaj, ja się uśmiałem a Ty może znajdziesz kogoś w życiu kto Cię taką zaakceptuje, powodzenia 🥂

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz
Jestem sam w domu. Mam na sobie błyszczące beżowe rajstopy a na ekranie kompa trzech facetów pieprzy młodą kobietę i siebie na wzajem. Stoi mi, a cudny dotyk rajstop jeszcze potęguje moje podniecenie. Obciągam sobie coraz mocniej......😋😋

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry