• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Nie dlatego że jakaś. Tylko że polki regularnie robią to dla sportu i nawet nie chcą pomyśleć że tamten dzieli o nich opinię z innymi mężczyznami. Nie chcą, nie interesuje ich to, na wszystko pozwolą. Krytykowanie kogoś za kruche ego tylko stąd że to piętnuje, to demonstracja nieuzasadnionej ,,jedności".
A co facetów obchodzi kto z kim śpi? I dobrze że kobiety się tym nie przejmują. Niech sobie sypiają z kim chcą. Pozdrawiam.

Bjslover

Erotoman
Ja
Śmieszne jest to że masa facetów wyzywa kobiety za tą że wiążą się z obcokrajowcami. Jak trzeba mieć kruche ego i nie mieć własnego życia zeby przejmować się tym z kim jakaś obca baba się wiąże. Widziałam mnóstwo takich komentarzy i potępiam takie zachowanie. Szkoda że w drugą stronę to nie działa ale z tego co widzę to niektóre Polki wręcz mają to w dupie. Jeszcze przyjdzie pora jak karma wróci do takich facetów. Najwięcej ścieku w internecie niestety tworzą faceci. Na szczęście to się zmienia bo kobiety z mojego pokolenia odbijają paleczkę i to samo piszą do facetów.
Jak to było? Tajlandia Europy? Bo jakaś Polka ma obcokrajowca? Klasa, panowie.
To wyzywam kobiete jesli tylko to nas podnieca. Ona tez moze 😍😍😍
Dobra bede dzialal...ok...I will start now 😘😍😍😍

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
XD Żałosny jesteś. Używasz typowych tekstów typowego cebulaka. Mam żenadę jak Cie czytam, smieje się 😃
Nie obrażaj cebularza 🤣🤣
Cebularz_lubelski.jpg

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry