Ostatnio w mojej dziewczyny telefonie znalazłem pełno filmików jak jej byly 18cm ja rucha ona mu robi loda albo jak jej lize cipke albo jak się spuszcza w niej lub na nią on potrafił ją ruchac ponad 20 min a ja ledwo 5 minut..
Czasami się jej wypytuje jak było jej z nim to nie chętnie chce o tym rozmawiać ale mówiła że mial za dużego i wgl bo ja mam 12 cm ale filmików mnóstwo ona też nagrywała, ma bardzo ładną cipke ogolona jak na 27 lat bardzo ładna
Ostatnio w mojej dziewczyny telefonie znalazłem pełno filmików jak jej byly 18cm ja rucha ona mu robi loda albo jak jej lize cipke albo jak się spuszcza w niej lub na nią on potrafił ją ruchac ponad 20 min a ja ledwo 5 minut..
Czasami się jej wypytuje jak było jej z nim to nie chętnie chce o tym rozmawiać ale mówiła że mial za dużego i wgl bo ja mam 12 cm ale filmików mnóstwo ona też nagrywała, ma bardzo ładną cipke ogolona jak na 27 lat bardzo ładna
wczoraj moja śliczna, mi obciągnęła, wyjęła w ostatniej chwili, poszło na szyję i cycuszki, w zamian wylizałem jej piczkę aż piszczała z rozkoszy na samą myśl mi staje
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.