Ja chętnie. Siedzę, wolna chata i głupotki w głowie. Jeżeli jakaś dziewczyna się nudzi i chce spróbować pogadać i sprawdzić czy znajomość się rozwinie to zapraszam na priv.
Paa
Wróciłem z urodzin koleżanki, miłe towarzystwo, troche wódeczki, troszke koki.. i tu problem. Wróciłem sam do domu, fiut wisi a ochota przyszła. Kto zna ten wie
Niby nie muszą, a na przykład są takie przypadki, że się zacznie coś dziać. Człowiek chciałby się pochwalić, ledwo enter logowania i już po zawodach. Naprawdę... nie ma z czego się śmiać...
Niby nie muszą, a na przykład są takie przypadki, że się zacznie coś dziać. Człowiek chciałby się pochwalić, ledwo enter logowania i już po zawodach. Naprawdę... nie ma z czego się śmiać...
Ja tez wypowiadam sie w imieniu ko...tzn mezczyzn
Zauwaz ze faceci maja niepohamowana potrzeba udowadniania ze moga ze potrafia ze zaspokajaja innych czy siebie. Sam czasem tak mam
Ja tez wypowiadam sie w imieniu ko...tzn mezczyzn
Zauwaz ze faceci maja niepohamowana potrzeba udowadniania ze moga ze potrafia ze zaspokajaja innych czy siebie. Sam czasem tak mam
Właśnie leżę z moją w łóżku, cholernie gorąco więc oboje nago śpimy, mnie wzięło na zabawę a jak to czasami bywa jej nie i tak kombinuje jak tu sobie dogodzić żeby nie obudzić.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.