• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

Antico

Nowicjusz
Ja. Obudziłem się rano rozbudzony, penis prężył się w bokserkach. Zsunąłem je i spojrzałem w lustro, na sypialnianej szafie. Prężył się, uwieńczony bordową główką. Jedną ręką zacząłem masować jądra co jakiś czas masując krocze i zbliżając się w stronę analu. Drugą rękę pośliniłem i zacząłem mocny ale powolny masaż…

Mężczyzna

Kapitan Iglo

Cichy Podglądacz
Panowie, a ktoś z was kiedyś masturbował się w lesie w miejscu takim odległym od cywilizacji, lub blisko drogi (np: żelaznej, lub asfaltowej albo rowerowej)? Bo ja ogółem kilka razy w swoim życiu tak robiłem kiedy wyobrażałem sobie golaskę w lesie. Dzisiaj też mi się to zdarzyło.

Mężczyzna

TobM

Cichy Podglądacz
Zaczynam zabawę, tylko muszę wybrać jeszcze jakiś fajny film, najlepiej taki w którym aktorka będzie miała pończoszki 😍

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry