Moje paluszki są teraz w mojej gorącej, spragnionej i bardzo mokrej cipeczce ;*
Chciałbym móc wyjąć ci paluszki z cipki, włożyć do buzi żebys mogła się wczuć że obciągasz, a ja zaczął bym zlizywać wszystkie soczki jakie wyleciały podczas ostrego palcowania, a cipka jak była gorąca to teraz wulkan by był. Najpierw cała bym całował a następnie języczek skupił bym na magicznym guziczku, wkładając dwa paluszki do środka i z chwili na chwilę przyspieszał aż zaczęła byś prosić żebym cię zerrznal!, co zrobił bym z wielką przyjemnością. Podeszla byś do mnie ściągając spodnie dresowe i wzięła do buźki nie do końca twarda palę, obciągając, nie za długo bo na momencie zrobił się twardy jak skała. Wyjmując go z ust wykrzyczałas. Jestes mężczyzna!? rozkazując mi. To rrznij mnie!!, Słyszysz? Rrznij!. Leżałas na plecach, schyliłem się zwilzylem wejście do raju, potem położyłem twoje nogi na moich barkach i w końcu wszedłem swoim sztywno stającym na baczność żołnierzem w cipkę która jeszcze była gorąca i mokra. Dzięki pozycji w jakiej byliśmy złączeni, mogłem wsadzać całego do samych jajek. Twoja ciasna cipka tak otuliła i nagrzała mojego kutasa że kilkanaście szybkich i głębokich ruchów spowodowalo że musiałem wyskakiwać, skończyłem na buzi czy tam gdzie lubisz i wtedy się obudzilem