• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

ZakochanywNiej

Cichy Podglądacz
Przeglądam sobie odpowiedzi i właściwie okropnie rzadko mi się zdarza. Nie wiem jak moja partnerka w sumie :) wolę gdy wyżywa się na mnie, chyba że jest daleko. Ale też miło na to popatrzeć również nawet przez kamerkę, filmik jakiś itp

Mężczyzna

ZakochanywNiej

Cichy Podglądacz
Z tej internetowej masturbacji wychodzą czasem spotkania 😆 czasem kobiety specjalnie tym kuszą by doprowadzić w końcu faceta i przekonać do seksu, albo żeby do czegoś przekonać. Zdarzyło się tak i faktycznie jest to kuszące i przekonujące gdy w nagraniu słyszysz głos orgazmu kobiety itp a w tle głos koleżanki czy znajomego albo i nawet zdarzyło się imprezy 😈 co było mega odważne i przekonujące bym jednak przyjechał. Kobiety mają też sporą fantazje

Mężczyzna

SkowytMacochy

Nowicjusz
Dziś nagrywam całość, od stanu spoczynku do spuszczenia się, zastanawiam się nad relacja live, ale nie bardzo wiem gdzie mógłbym to zrobić? Jakieś porady?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry