• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ja w tym momencie nie, ale ogolnie sporą część wieczoru poświęcam na przeglądanie np tego forum albo DZ i ... nie tyle masturbację w pelnym tego slowa znaczeniu xD Bo porobilem sie akurat i to zawiłą sprawa*

tylko tak sobie ściskam w palcach, w dłoni samą główkę, to jest mega przyjemne wtedy xD

* - ale ogolnie pelną erekcję mogę mieć dzisiaj, bo był u mnie kolega i tak mi possał, że się zdziwilem rozmiarem wzwodu xD

Mężczyzna

rajstopkilubie

Cichy Podglądacz
Ostro się zmasturbowałem przed chwilą, na sobie miałem czarne rajstopy, posuwałem się palcem w tyłku, piescilem sutki a na koniec obficie zaspermiłem cały brzuszek :) świetne uczucie

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
tumblr_p1w2jm6Ctz1wk5mq3o1_500.gif

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Ja zaraz 2 raz ale za chwilkę na kam z dziewczyną tylko nie wie o tym że potem znowu chce dojsc no może 2 razy zdradzając wirtualnie.z jakąś napalona kocicą

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry