• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
To jak nic pozostaje korzystać z życia 😀 jak to zazwyczaj przebiega??😉

Siadam na łóżku, rozkładam szeroko nóżki, biorę moją zabawkę do ręki, i najpierw smyram się po cipce końcówką zabawki, a potem wsadzam ją w chętną szparkę i ostro się rżnę, masując spragnione cycki 😌 Z czasu też dam sobie klapsa w dupcię, i posmyram się po małej dziurce 😌

Mężczyzna

Chytry3

Seks Praktykant
Siadam na łóżku, rozkładam szeroko nóżki, biorę moją zabawkę do ręki, i najpierw smyram się po cipce końcówką zabawki, a potem wsadzam ją w chętną szparkę i ostro się rżnę, masując spragnione cycki 😌 Z czasu też dam sobie klapsa w dupcię, i posmyram się po małej dziurce 😌
I to jest to😆 myślę że byłby to przyjemny widok dla oka

Mężczyzna

Pietrucha9

Cichy Podglądacz
Chętnie bym się przyłączył haha

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dziś sytuacja wymusiła mi masturbację i nawet nie zdążyłam się wpisać... :p To by było na tyle jeśli chodzi o moją naukę kontroli. Ale jeszcze wrócę do tego tematu.
Wchodzi sobie człowiek na forum, chce kulturalnie porozmawiać ze znajomym, a tu nagle się dzieje i majtki mokre 🔥

Pozdrawiam ;)

Mężczyzna

miqelle89

Nowicjusz
Dziś sytuacja wymusiła mi masturbację i nawet nie zdążyłam się wpisać... :p To by było na tyle jeśli chodzi o moją naukę kontroli. Ale jeszcze wrócę do tego tematu.
Wchodzi sobie człowiek na forum, chce kulturalnie porozmawiać ze znajomym, a tu nagle się dzieje i majtki mokre 🔥

Pozdrawiam ;)
Nie wierzę..... Co Cię tak wystrzeliło?!

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry