Rozumiem, chodzi mi o nawiazanie kontaktu z kimś kto jest w podobnej sytuacji i skorzystanie z jego uwag i ewentualnej wymiany doswiadczen. Po za tym spróbuj poszukać w sieci tej problematyki. Na pewno są jakieś fora dyskusyjne - specjalistyczne. SF nie wydaje mi sie odpowiednie do znalezienia realnej pomocy.
Chociażby dać się poznać na SF z innej strony a nie tylko czołowego forumowego onanisty.Rozbawiły mnie Twoje posty,bo kiedy bym nie weszła na forum to Ty albo zamierzasz walić konia, albo jesteś w trakcie,albo właśnie skończyłeś.
Nie wiem,czy to dobra zachętą dla płci przeciwnej, żeby bliżej się z Tobą zaznajomić.
Trochę subtelności.
Poza tym,tak jak pisze @col.Greg -tu się możesz "wyżyć" słownie i zabawić,ale pomocy czy kobiety na seks raczej tu nie znajdziesz.
Zeby być w temacie. Między innymi takie sa skutki ostentacyjnej masturbacji, nie tylko dla Ciebie, ale dla innych - jak w pościeFragolina di BoscoZycze Ci refleksji osobistej i powodzenia
Przyjacielu, nie słuchaj ich; to nie ludzie, to wilki; wal śmiało i miej radochę; oni Ci tylko zazdroszczą, że masz takie orgazmy, zobacz, jak wylewają łzy, że nie mogą dojść, bo to, bo tamto, bo sramto
Przyjacielu, nie słuchaj ich; to nie ludzie, to wilki; wal śmiało i miej radochę; oni Ci tylko zazdroszczą, że masz takie orgazmy, zobacz, jak wylewają łzy, że nie mogą dojść, bo to, bo tamto, bo sramto
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.