• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Bo sikania jednak zaprzestać nie mogę.
Czasem udaje mi się w pracy oddawać mocz 2 razy tylko przez 8 godzin lub 3 razy przez 10 godzin, w tym raz przed powrotem.
Ale jako mężczyzna nie mam problemów z częstym oddawaniem moczu, nie jestem narażony na infekcje pochwy, zarówno bakteryjne, jak i grzybicze. Nie możesz się na mnie wzorować że wstrzymywaniem.

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Czasem udaje mi się w pracy oddawać mocz 2 razy tylko przez 8 godzin lub 3 razy przez 10 godzin, w tym raz przed powrotem.
Ale jako mężczyzna nie mam problemów z częstym oddawaniem moczu, nie jestem narażony na infekcje pochwy, zarówno bakteryjne, jak i grzybicze. Nie możesz się na mnie wzorować że wstrzymywaniem.
Jednak sikasz - taka strata czasu, ile pracy można by było wykonać w tym czasie

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Przeciwnie, wszak dobry humor, entuzjazm sprzyjają pracy i wydajności.
Jestem entuzjastą pracy, przyjeżdżam tu z radością.
wydaność jak się śmiejesz ale nie pracujesz? bo raczej nie śmiejesz się z pracy i ją poważnie traktujesz.
Radość to nie śmiech.

ponieważ to offtopic kończę tą jałową dyskusję, to jednak nie mój brodzik.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry