• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ktos chetny zeby to wylizac?
1803010-1616062754-a3c1e96444053c927c5bcea216df7e7b.gif
Właśnie natrafiłem na to i muszę się podzielić przemyśleniami. Nie mam skłonności Bi (faceci mnie nie pociągają kompletnie) ale czasem lubię obejrzeć filmik jak facet sobie wali ma piękny wytrysk np taki jak tu. Zwłaszcza lubię jak to robią w damskiej bieliźnie bo sam lubię takie zabawy przebrany w ciuszki mojej żony. Oczami wyobraźni widzę siebie w tej roli. Ponieważ mam mocny fetysz spermy (własnej) lubię oglądać jak kobieta zmusza faceta do połykania np ze szklanki albo z prezerwatywy. Często też szukam inspiracji w filmikach, gdzie mężczyzna zamraża większą ilość spermy i się tym zabawia albo spuszcza się np do kawy albo do szklanki z wodą i wypija to (osobiście z żonką piliśmy oboje w szampanie i w kawie). Zastanawiałem się kiedyś czy dałbym radę połknąć czyjąś i myślę, że zakładając że smak byłby nie gorszy od mojej mogło by to być łatwiejsze niż zlizanie własnej po pełnym wtrysku na rękę bo w tym przypadku nie ma syndromu blokady po orgaźmie, który to uniemożliwia. Główną blokadą jest dla mnie widok męskiej twarzy i owłosionego ciała.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Jak czasem oglądam shemale to sobie tak myślę, że mogło by to być ciekawe doświadczenie. Z jednej strony są to piękne atrakcyjne kobiety z cudownymi piersiami, z drugiej mógłbym spełnić trzy fantazje, w realizacji których żona nie specjalnie chce mi pomóc. Maży mi się włożyć fiutka głęboko w tyłek i uprawiać z źonką anal. Drugie to chciałbym mieć wymasowaną prostatę dildem. No I trzecie. Ze względu na to że żona tylko kilka razy zdecydowała się na finał w ustach postanowiłem sprawdzić jak to jest mieć wystrzał w usta. Niestety kiedy próbowałem sam z nogami w górze to zawsze jakaś blokada. Umówiłem się z żoną że mi kiedyś pomoże strzelić do ust ale na razie nie było okazji.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry