• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto naprawdę kryje się pod nickiem

Kobieta

Rikke

Dominujący
Nie mam nic przeciwko innej orientacji.., ale faceci podbijają na każdym kroku (niektórzy potrafią kulturalnie - ale po kilku wiadomościach i tak ma się dość). A jeszcze jak wstawisz jakieś zdjęcie to już wgl.
Zawsze można zamknąć pw dla osób, których się nie obserwuje :)
Swoją drogą, zastanawiam się jaki jest balans pomiędzy kobietami i mężczyznami na forum. Jak to wychodzi procentowo.
W sumie ciekawe, czy forum posiada jakiś licznik różnicujący userów ze względu na płeć. Możnaby się zapytać w dziale technicznym:unsure:

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Arek29

Seks Praktykant
Witam, pisząc tutaj zauważyłam że duża część osób (oczywiście nie wszyscy, poznałam tutaj fajnych ludzi 🙂) deklarują pełnoletniość niestety w trakcje rozmowy stwierdzam że nie są pelnoletni lub są emocjolalnie na poziomie nastolatków - takie dorosłe dzieciaki, to wniosek po zadawanych pytaniach 😆
Kolejna sprawa to poziom dyskusji bywają tacy którzy nie potrafią sklecić jednego pełnego zdania 🙂, natomiast wulgaryzmy przychodzą im bardzo lekko. Spora część z nich nie nauczyła się jeszcze czytać ze zrozumieniem treści 🙂.
Zaznaczam że nie chodzi mi o wszystkich 🙂.
Czy odnosicie też takie wrażenie?
Bądź Trochę bardziej dla nich Wyrozumiała ❤️

Mężczyzna

CichyBi

Seks Praktykant
Witam, pisząc tutaj zauważyłam że duża część osób (oczywiście nie wszyscy, poznałam tutaj fajnych ludzi 🙂) deklarują pełnoletniość niestety w trakcje rozmowy stwierdzam że nie są pelnoletni lub są emocjolalnie na poziomie nastolatków - takie dorosłe dzieciaki, to wniosek po zadawanych pytaniach 😆
Kolejna sprawa to poziom dyskusji bywają tacy którzy nie potrafią sklecić jednego pełnego zdania 🙂, natomiast wulgaryzmy przychodzą im bardzo lekko. Spora część z nich nie nauczyła się jeszcze czytać ze zrozumieniem treści 🙂.
Zaznaczam że nie chodzi mi o wszystkich 🙂.
Czy odnosicie też takie wrażenie?
Nie rozumiem facetów którzy pierwsze co wysyłają swojego penisa .. dziwna sprawa