• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto częściej zdradza?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
@dario_a_z Specjalnie odblokowałam żeby przeczytać co napisałeś. Kre..nie patentowy, ktoś mnie obraża a ja mam milczeć? Czy Ty się kurwa dobrze czujesz? NIE JESTEM KOZŁEM OFIARNYM. I moja logika jest normalna bo jeżeli ktoś mnie obraża mam a nawet mam święty obowiązek odpowiedzieć mu tym samym. Nie wytykaj mi tego tylko ludziom którzy pierwsi obrazaja. Bo to oni są winni a nie ja. Oni zaczynają więc nie mam powodu do poczucia winy jeśli oddaje im to samo. Ja tylko odpowiadam. Normalny to ty nie jesteś 😵💫.Jak ty popierasz ignorowanie takiej patologii to dużo o Tobie mówi.
Aha, zdradzasz. Super. Czyli ku..a ku.wie łba nie urwie. Dlatego się tak wkurzyłeś że życzę chorób wenerycznych takim osobom. Tak, życzę. Bo to źli ludzie i wyrządzają drugiej osobie okropną krzywdę. Ludzie bez kręgosłupa moralnego i zasad którzy krzywdzą nie zasługują na dobre życie. Jeszcze co innego jak ktoś się przyzna po krótkim czasie. I szczerze żałuję. Ciebie to nawet nie rusza. Czy Ci się to podoba czy nie. Źli ludzie nie zasługują na szacunek a Ty taki jesteś. A teraz wracaj do ignora i nie pisz nic bo nawet tego nie zobaczę. Nie masz żadnych zasad, oby twoja Pani się dowiedziala i wykopała cie na zbity pysk. Do widzenia.
A dasz radę bez obrażania kogokolwiek, w tym mnie? Chociaż spróbuj, to fajne jest...