@dario_a_z Specjalnie odblokowałam żeby przeczytać co napisałeś. Kre..nie patentowy, ktoś mnie obraża a ja mam milczeć? Czy Ty się kurwa dobrze czujesz? NIE JESTEM KOZŁEM OFIARNYM. I moja logika jest normalna bo jeżeli ktoś mnie obraża mam a nawet mam święty obowiązek odpowiedzieć mu tym samym. Nie wytykaj mi tego tylko ludziom którzy pierwsi obrazaja. Bo to oni są winni a nie ja. Oni zaczynają więc nie mam powodu do poczucia winy jeśli oddaje im to samo. Ja tylko odpowiadam. Normalny to ty nie jesteś

.Jak ty popierasz ignorowanie takiej patologii to dużo o Tobie mówi.
Aha, zdradzasz. Super. Czyli ku..a ku.wie łba nie urwie. Dlatego się tak wkurzyłeś że życzę chorób wenerycznych takim osobom. Tak, życzę. Bo to źli ludzie i wyrządzają drugiej osobie okropną krzywdę. Ludzie bez kręgosłupa moralnego i zasad którzy krzywdzą nie zasługują na dobre życie. Jeszcze co innego jak ktoś się przyzna po krótkim czasie. I szczerze żałuję. Ciebie to nawet nie rusza. Czy Ci się to podoba czy nie. Źli ludzie nie zasługują na szacunek a Ty taki jesteś. A teraz wracaj do ignora i nie pisz nic bo nawet tego nie zobaczę. Nie masz żadnych zasad, oby twoja Pani się dowiedziala i wykopała cie na zbity pysk. Do widzenia.