Zazwyczaj kamerki 🫣Co was kręci pod co walicie ?
Super! Moja żona ma takie buty tylko na szpilce. Uwielbiam kiedy zakłada je czasami do seksu![]()
Untitled 14 2160p
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
pochwal sięSuper! Moja żona ma takie buty tylko na szpilce. Uwielbiam kiedy zakłada je czasami do seksu![]()
Nie ma takiej opcji. Już raz się sparzyłem i nie udostępniam więcej żadnych zdjęć żony.pochwal się![]()
Opowiadaj co się stało.Nie ma takiej opcji. Już raz się sparzyłem i nie udostępniam więcej żadnych zdjęć żony.
Wysłałem jednej osobie na tym forum zdjęcie żony a ono później stało się ogólnodostępne.Opowiadaj co się stało.
Było to zgłoszone, ale niestety moderację mamy jaką mamyA to menda. Ja bym się nie czaił i podał nick złamasa.
Miało to jakieś konsekwencje?
A to menda. Ja bym się nie czaił i podał nick złamasa.
Miało to jakieś konsekwencje?
Było to zgłoszone, ale niestety moderację mamy jaką mamy![]()
Na szczęście nie. Ale zaufanie zostało nadszarpnięte.Nie o takie konsekwencje pytalem.
Czy wyciek jej zdjęć odbił się negatywnie?
Białe nyo takie bardzo niewinnie. Bardzo sexyPod czarne zwalone, cieliste zaliczone też. Ania ma te nóżki.
Chwilka odpoczynku zaliczyć w kropeczki i białe na deser.
W 4K kamera robi robotę.
A u was jak ?
To pewnie trzeba sobie wyobrazić. Ja myślę że białe siateczkowe majteczki przez które widać muszelkęCiekawe co ma wyżej
No nie wiem tak zadziałała moja wyobraźnia ,żeby sobie ulżyćOj aż tak by miała
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Z | Kto w Danii? | Seks | 0 | |
P | Kto narysuje akt męski | Ogłoszenia | 0 | |
N | Czy jest tu ktoś kto narysuje akty ołówkiem na zamówienie? | Poza tematem | 2 | |
N | Kto częściej zdradza? | Związki | 20 | |
P | Kto jest napalony ? | Seks | 3 |