• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem

Mężczyzna

scippy00

Cichy Podglądacz
Cześć
Mam pytanie odnośnie orientacji seksualnej. Jestem hetero, ale od pewnego czasu kręci mnie fantazja na temat seksu w relacji m-m. Oczywiście nie chodzi mi tutaj o dluższą relację tylko jednorazowe zaspokojenie fantazji seksualnej. Czy ktoś miał podobne zachcianki i je wprowadził w życie. Warto było?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Cześć
Mam pytanie odnośnie orientacji seksualnej. Jestem hetero, ale od pewnego czasu kręci mnie fantazja na temat seksu w relacji m-m. Oczywiście nie chodzi mi tutaj o dluższą relację tylko jednorazowe zaspokojenie fantazji seksualnej. Czy ktoś miał podobne zachcianki i je wprowadził w życie. Warto było?
Nie jesteś hetero skoro masz takie myśli. 😉
Ja mialem jako kobieta I facet mnie rozdziewiczyl.
Jako kobieta?? Nie ma czegoś takiego.
😉

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Cześć
Warto.

Mężczyzna

Laceytv

Nowicjusz
To musiało być fajne przeżycie 🙂 Też bym tak chciał.
Bylem troche zestresowana.
Pierwszy raz, rozumiesz? Widac ze gosc mial doswiadczenie i uwielbial sie calowac. Nie byl nachalny. Ubralam sie dla niego w ponczochy z paskiem ,szpilki, biustonosz s silikonowymi cyckami (miseczka 80D). Szybki makijaz, glow nie duzo szminki I maskara. Najbardziej mi serce walilo jak zadal pytanie....wlozymy w dupcie?. Tricked z wahaniem odpowiedzialam...tak.

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Bylem troche zestresowana.
Pierwszy raz, rozumiesz? Widac ze gosc mial doswiadczenie i uwielbial sie calowac. Nie byl nachalny. Ubralam sie dla niego w ponczochy z paskiem ,szpilki, biustonosz s silikonowymi cyckami (miseczka 80D). Szybki makijaz, glow nie duzo szminki I maskara. Najbardziej mi serce walilo jak zadal pytanie....wlozymy w dupcie?. Tricked z wahaniem odpowiedzialam...tak.
Priv czy nie masz ochoty ?
Podnieciłem się 🙂

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Cześć
Doświadczenia nie mam ale też mam ochotę spędzić noc w facetem. Czemu mam takie zachcianki to nie wiem, może dlatego, że od wielu lat się przebieram w damskie ciuchy. Tak czy siak chciałbym żeby mnie bzyknął facet, oczywiście obowiązkowo muszę mieć na sobie szpilki, pończochy, mini sukienkę itd., itp. Ciekawe jest też to, że jak widzę jakąś fotę zgrabnego tyłka faceta to ogarnia mnie dreszcz i myśl że chciałbym tą dupeczkę wylizać i zerżnąć.... To samo mam jak widzę kutasa, jak jest fajny, zgrabny, zadbany to marze mieć go w ustach.... Mam nadzieje, że kiedyś znajdę się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie i będę mógł chociaż zrobić loda