Przepraszam, a czy Ty byłeś z nami na tym spotkaniu z tą konkretną parą, że twierdzisz że wiesz lepiej?No to żyjcie sobie w swoim wyimaginowanym świecie. Ważne, ze wspólnie nie za bardzo wiecie o czym mówicie i się dogadujecie. Pozdrawiam.
Laska w trakcie jak jej facet ją bzykał, zerkała mu przez ramię na włączone TV. Autentycznie
Daleki jestem od twierdzenia, że "większe dziewczyny są luźniejsze" czy coś w tym stylu, bo wiem że to nie prawda.
Ale w pozostałych kwestiach, to nie zaprzeczaj rzeczywistości, to jak mówiłem fizyki nie oszukasz. Jak dziewczyna ma bardzo obfite uda, do tego brzuszek, to trudniej jest o głęboką penetrację, bo zwyczajnie jej cipka jest głęboko pomiędzy tym wszystkim schowana. Taka budowa.
I zawsze otyła osoba będzie mniej gibka od szczupłej, nie tylko w seksie. Przykładowo szczupłej osobie zawsze łatwiej będzie chwycić się dłońmi za placami, niż osobie plus size.
Więc ok, mogą Ci się dziewczyny plus size podobać, ale na serio, nie zaklinaj rzeczywistości odnośnie (podkreślam) fizycznych możliwości w seksie. Ja wiem że erotyka przede wszystkim jest w głowie i podnieca nas to co jest dla nas ekscytujące. Jak Tobie podobają się dziewczyny plus size, to bardziej Ci się będą podobały zabawy z takimi. Ale nie zmienia to faktu, że fizycznie mają one większe ograniczenia w zabawach niż te szczuplejsze.