• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kręcą was kobiety Plus Size ?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Tylko co to jest plus size?
Dla jednych 80 kg a dla innych 100kg.

Spotykałem się kiedyś z panną, dla mnie to był plus size. Coś jak Angela White w jej najgrubszym wydaniu. Była świetna.

Czasem myślę, żeby puknąć taką koło 100 kg, żeby zobaczyć jak to jest, ale potem odpalam filmik z taką panną i mi przechodzi ochota, 100kg,to już jednak za dużo.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Poka fotę 🤣
Żart oczywiście. Wszystko zależy od aparycji, dbania o siebie itd.
Są kobiety 80 kg i wyglądają świetnie a są w tej samej wadze i to po prostu zaniedbane ulańce.

Mężczyzna

sebastian 1970

Nowicjusz
mnie to nie kręci ,ale też nie odrzuca ,duża nadwaga po prostu utrudnia życie to seksualne również , to chyba oczywiste

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Takie są najlepsze. Moja nie jest przesadnie chuda, do tego ma wielki biust i po łóżkowej sesji jestem jak Jezus po zdjęciu z krzyża.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Kobiety o okrągłych kształtach jak najbardziej potrafią być atrakcyjne i pociągające. Oczywiście w rozsądnych granicach, bez skrajności. Kobieta z BMI przekraczającym 35 to by była przesada. A tym bardziej przekraczającym 40.