• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Korekta płci i to przymusowa

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Lubię sobie z bliskimi znajomymi czasami tak porozkminiać: a co gdyby, najrozniejsze opcje. Nie kazdy takie gierki lubi, ale daruj: jesli ktos chce tu wpisac: NIGDY nie przejdzie mi to przez mysl, po prostu nie! - to niech nie pisze i opusci wątek xD

Pytanie:

Dowiadujesz się, że obowiązkowo musisz zmienić swoją płeć na rok (polityka budowania rownosci xD). Aby jednak uczynic ten kontrowersyjny projekt mniej trudnym, kazdy za wniesienie dodatkowej oplaty ma mozliwosc wybrania, kim chce byc - i nie szkodzi, jeśli na przyklad już mamy Britney Spears w Ameryce, jak siedem milionow kobiet bedzie chcialo byc Britney, to tez nimi będą xD Nie wolno tylko wybierać polityków.

Kogo byscie wybrali dla siebie?

Ja na start bez namyslu może mlodego Johnny Deppa, bo choc zawsze był to lekko dupek, to kolana miękly na jego widok w 80-tych.
Aaaa chwila, mialem wziąć kobietę. O ja zbok xD

Biorę carycę Katarzynę. Dla samej satysfakcji, że jednego z tuzinow swoich ruchaczy dworskich daję jak gdyby nigdy nic na tron sąsiada, a potem od razu podbijam jego ziemie xD laska miała styl xDDD

A jakby chodzilo o wygląd, to wybrałbym chyba Jenne Ortege, tylko mniej bym kombinowal z chudoscia i wygladem. Bardziej eksponował seksapil