• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Korek analny u panów

Mężczyzna

zibik477

Cichy Podglądacz
Ja miałem taki mały, żebrowany - w tym samym sklepie co dałem linka powyżej był. Ale nie wiem czy powtórzyłbym zakup małego korka, patrząc z perspektywy czasu. Zbyt szybko się nudzi :devilish: Aczkolwiek pieniądz żaden, więc jak chces zacząć nosić korki -to może być to dobra opcja.
Dzięki, zerknę na link. Jak będę miał jakieś pytania to napiszę w wiadomości prywatnej

Mężczyzna

Kamkam35

Seks Praktykant
IMG-5561.jpg
nikt nie dodał , więc dodam ja. Mam taki na pilota z wibracjami i ze zmiennymi kolorami. Nie jest duży bo 3cm , ale wibracje mega fajne. Inne mam duże około 4,5 , 5 cm. Uwielbiam je nosić. Często wkładam jadąc na zakupy lub po prostu przez dzien😍😊

Ostatnia edycja:

Kogucik69

Biegły Uwodziciel
IMG-5561.jpg
nikt nie dodał , więc dodam ja. Mam taki na pilota z wibracjami i ze zmiennymi kolorami. Nie jest duży bo 3cm , ale wibracje mega fajne. Inne mam duże około 4,5 , 5 cm. Uwielbiam je nosić. Często wkładam jadąc na zakupy lub po prostu przez dzien😍😊
Cudowny widok! Najpiękniejsza pupcia na całym forum. Ząbkami bym wyciągnął ten koreczek!

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Z tego co oglądałem fajny podcast urlologoa, stwierdził że wszystko dla ludzi, ale nie zabawy metalem na penisie ;) Jeśli już, to polecał silikony itp. Choć nie powiem - uważa, że metalowy ring wygląda super i tez kiedyś o nim myślałem, ale się nie zdecydowałem w końcu - z rozsądku chyba ;)

Mężczyzna

manio96

Cichy Podglądacz
A czy macie do polecenia jakiś korek, który po kilku godzinach noszenia nie będzie uwierać? Ja mam silikonowy, ale jak założę go na przykład do pracy, to odczuwam po kilku godzinach tylko dyskomfort i mam wrażenie, że po prostu ociera mnie. Szukam jakiegoś sprawdzonego, który też dobrze naciskałby na prostatę, by w ciągu dnia też dawał cały czas przyjemność - przy chodzeniu i przy siedzeniu. Oczywiście też coś dyskretnego, żeby mi tyłek nie świecił w ciągu dnia. Chętnie przyjmę linki, wymienię doświadczenia w prywatnej wiadomości. Zależy mi żeby znaleźć coś odpowiedniego.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Ja gdzieś wcześniej wrzucałem jaki nosze i jestem z niego zadowolony. Jak nie znajdziesz to poszukam i Ci go wrzucę. A jak ociera - może spróbuj dawac więcej lubrykantu?