okej przepraszam jeżeli pytanie nie na miejscu...No tez się właśnie zastanawiałam co ma piernik do wiatraka
okej przepraszam jeżeli pytanie nie na miejscu...No tez się właśnie zastanawiałam co ma piernik do wiatraka
hmmm raczej co ma korek do dupyNo tez się właśnie zastanawiałam co ma piernik do wiatraka
Tutaj żądne pytanie nie jest nie na miejscu. Po to jest to forum aby mówić co ma się na myśliokej przepraszam jeżeli pytanie nie na miejscu...
Eee po to jest korek analny, żeby go sobie do dupy wsadzić, ale nie wiem, mogę się mylićhmmm raczej co ma korek do dupy
Ale tylko u kobiet, według mnie facet który chodzi z takim korkiem jest dla mnie ge...Eee po to jest korek analny, żeby go sobie do dupy wsadzić, ale nie wiem, mogę się mylić
Ja to bym nigdy nie dał sobie niczego tam wsadzić.Ale tylko u kobiet, według mnie facet który chodzi z takim korkiem jest dla mnie ge...
Dokończ słowo. Gejem. To nie inwektywa, tylko określenie mężczyzny nieheteronormatywnego. I jak ludzie przestaną się nawzajem od gejów i pedałów wyzywać, bo ktoś nie trzyma się sztywno ram heteryckich normików, to świat będzie lepszym miejscem.Ale tylko u kobiet, według mnie facet który chodzi z takim korkiem jest dla mnie ge...
Ale co w tym gejowskiego ze ma sie korek w tylku? Po co sie odrazu okreslac? A moze bi? A moze heteryk? Czy anal zarezerwowany jest tylko dla gejow i kobiet?Ale tylko u kobiet, według mnie facet który chodzi z takim korkiem jest dla mnie ge...
Oczywiście, tak samo jak tylko kobieta może mieć chja w ustachCzy anal zarezerwowany jest tylko dla gejow i kobiet?
Nadal czujesz ten dreszczyk emocji jak tylko Ty wiesz że masz to w sobie i przeglądasz się, czy może ktoś coś widzi lub się może domyślać ...?!Ojjj właśnie wróciłam ze sklepu oczywiście z koreczkiem w środku...
Spokojnie wszystko mam pod kontrolą no przecież np jak bym stałą w kolejce w sklepie i on naglę wysunął by mi sie z dupska to bym sie pod ziemie zakopała!!!Nadal czujesz ten dreszczyk emocji jak tylko Ty wiesz że masz to w sobie i przeglądasz się, czy może ktoś coś widzi lub się może domyślać ...?!
Hej hej ja nie jestem gejem a mam teraz go w sobie . Odbyt ma każdy więcAle tylko u kobiet, według mnie facet który chodzi z takim korkiem jest dla mnie ge...
SpokoHej hej ja nie jestem gejem a mam teraz go w sobie . Odbyt ma każdy więc
,,przepraszam Panią ale chyba coś Pani w dupy wypadło '' po takim czymś to strach wyjść na ulicę, i trauma do końca życiaSpokojnie wszystko mam pod kontrolą no przecież np jak bym stałą w kolejce w sklepie i on naglę wysunął by mi sie z dupska to bym sie pod ziemie zakopała!!!
Mam podobnie też jak wyjdę z koreczkiem na zakupy lub spacer a pod sukienką nie mam majtek to odruchowo spinam tyłeczek by nie wypadłA też tak jak idziesz po ulicy, że czujesz się jakby ten koreczek miał zaraz wypaść? Ja tak mam i odruchowo ściskam pupę.
To już jest odruch bezwarunkowy. Ostatnio wyszedłem z psem na spacer i do sklepu i oczywiście z koreczkuem pompowanym i wibrachami , to na samej drodze miałem problem się skupić, A tuż przed sklepem musiałem spuścić powietrze i wyłączyć wibracje bo bym chyba nic nie kupił ....taki odlot. A korek...cały czas pośladki napięte by nic mi nie wypadło...Mam podobnie też jak wyjdę z koreczkiem na zakupy lub spacer a pod sukienką nie mam majtek to odruchowo spinam tyłeczek by nie wypadł
Hej. Ja używam i jestem po 40tceWitam czy któraś z was używa korków analnych i ma powyżej lub około 40 lat?