• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Korek analny na zewnątrz

Czy spędziliście kiedyś cały dzień z korkiem analnym?

• Total voters
    47
Kobieta

Monia00

Cichy Podglądacz
Jutro spędzę cały dzień na uczelni. Pomyślałam, że włożę sobie mały koreczek.
Czy ktoś z was też tak robi/ł?
Boję się, że na dłuższą metę może okazać się męczący, a nie będę miała możliwości wyjęcia. Poza tym nie wyrzucę go po prostu do kosza. Musiałabym umyć a tym też narażę się na przyłapanie ;)

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Boję się, że na dłuższą metę może okazać się męczący, a nie będę miała możliwości wyjęcia. Poza tym nie wyrzucę go po prostu do kosza. Musiałabym umyć a tym też narażę się na przyłapanie ;)
Co studiujesz?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Jak nie spróbujesz to nie będziesz nigdy wiedzieć,
A i najważniejsze zrób zdjęcie z tego i podziel się z nami, ewentualnie może być tylko ze mną 😜

Kobieta

Sandra1981

Cichy Podglądacz
Czytałam kiedyś o tym że niektórzy noszą korki analne w pupci cały dzień, chodź sama nigdy nie próbowałam. Mogę ci jednak polecić bardzo fajny tani koreczek który osobiście mi bardzo odpowiada i jest wibrujący.

Kobieta

SwingWorld

Cichy Podglądacz
Podstawową kwestią jest fakt, że korków analnych jest mnóstwo i nie z każdym można wytrzymać cały dzień. :)
Wibrujące korki można zakupić już w cenie 20-30 zł i to są raczej zabaweczki dla kobiet, które chcą wieczorkiem się chwilę pobawić.
Dobry korek analny zaczyna się od kwoty 100+. Warto zerknąć na wibrujący korek analny z serii "50 Shades of Gray".
Koszt ok. 120-130 zł. Został zaprojektowany przez autorkę tego bestsellera! (stąd oficjalna seria).
Cena nie jest zaporowa - a dobre rzeczy kosztują. W tym przypadku raczej nie ma co szukać tanich zamienników.
Często na naszym blogu są promocje na różne gadżety - ale nie będę się teraz rozpisywać bo nie o to tu chodzi.
Po prostu, korek koreczkowi nie równy i tych z dolnej półki nie warto nawet używać.

Pozdrawiam,
Kyro

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja z ciekawości przeszedłem się po okolicy z moim masażerem prostaty :) (tak jestem facetem, hetero :)
Ale między ludzi bym nie poszedł w obawie, że odpali się wibracja (takie bez wibracji na mnie nie działają).

Kobieta

Sandra1981

Cichy Podglądacz
Podstawową kwestią jest fakt, że korków analnych jest mnóstwo i nie z każdym można wytrzymać cały dzień. :)
Wibrujące korki można zakupić już w cenie 20-30 zł i to są raczej zabaweczki dla kobiet, które chcą wieczorkiem się chwilę pobawić.
Dobry korek analny zaczyna się od kwoty 100+. Warto zerknąć na wibrujący korek analny z serii "50 Shades of Gray".
Koszt ok. 120-130 zł. Został zaprojektowany przez autorkę tego bestsellera! (stąd oficjalna seria).
Cena nie jest zaporowa - a dobre rzeczy kosztują. W tym przypadku raczej nie ma co szukać tanich zamienników.
Często na naszym blogu są promocje na różne gadżety - ale nie będę się teraz rozpisywać bo nie o to tu chodzi.
Po prostu, korek koreczkowi nie równy i tych z dolnej półki nie warto nawet używać.

Pozdrawiam,
Kyro z bloga SwingWorld.pl
Witam serdecznie. Nie zgadzam się absolutnie z treścią tego posta. Odnosząc się do produktów z serii "50 Shades of Grey " to trzeba jasno i wyraźnie powiedzieć że jest to napompowana marketingiem marka o której produkty są naprawdę mizernej jakości, a zaprojektowane przez kobietę mającą w rzeczywistości małe pojęcie o seksie ( praktyka ). Kuleczki waginalne które kupił mi mój facet za ponad 160 zł właśnie od 50 Shades of Grey to jedna wielka pomyłka projektantów, a ich noszenie to koszmar i gehenna. Moje stare kulki Satisfayer kosztujące 80 zł są o niebo lepsze i już wiem że nigdy z nich nie zrezygnuję. W przypadku branży produktów erotycznych tak naprawdę nie cena a personalizacja produktu ma największe znaczenie. Często jest tak że wibrator za 80 zł jest dla danej kobiety o wiele lepszy niż wibrator za 300 albo 400. Tak już jest, tak zostałyśmy stworzone i to nie pieniądze stymulują naszą łechtaczkę albo punkt G, tylko konkretny produkt. Pozdrawiam

Kobieta

nelka

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Ponieważ od dłuższego czasu interesuję się i używam gadżetów analnych, podzielę się moimi doświadczeniami. Do tej pory używałam metalowych i silikonowych. Zaczęłam od małej metalowej wtyczki (2,5 cm) z "diamencikiem". Bardzo szybko okazała się za mała a podstawa na której jest "diamencik" bardzo uwierała mnie w pośladki w trakcie siedzenia. Taka wtyczka wg mnie nie nadaje się do codziennego noszenia. Zaczęłam szukać czegoś z miękkim zakończeniem. Najpierw była to podobna wtyczka ale silikonowa i większą. Jednak w niej też podstawa uwierała w pośladki.
Później kupiłam znacznie dłuższy korek, w kształcie penisa, z wibracjami. Wrażenia świetne - po pierwsze uczucie wypełnienia pupki a do tego wibracje. Nosiłam go na zewnątrz i nie ukrywam że cały czas byłam podniecona. Do dłuższego noszenia się nie nadaje bo pewnym momencie to uczucie wypełnienia powoduje.... "potrzebę" 😉 Poza tym wibracje włączane są przyciskiem a nie pilotem i potrafił włączyć się w najmniej oczekiwanym momencie. Dokupiłam więc mniejszy, też w kształcie peniska. Silikonowy, 3,2 cm, z mięciutką podstawą. Długość ok 8 cm. I ten jest idealny do całodziennego noszenia - praca, basen, zakupy a nawet rower. Mam też ogonek z lisią kitą i stalowym korkiem. Tego używam w domu - po prostu po powrocie wyjmuję ten silikonowy i wkładam sobie ogonek (plus obróżkę na szyję - czuję się wtedy jak rasowa suczka...). W domu robię wszystko z tym ogonkiem w pupce, śpię z nim. I rano znowu silikonowy 😉 W zasadzie więc cały czas mam coś w pupce. Lubię to uczucie. A ten z wibracjami używam w trakcie seksu - daje mi poczucie podwójnej penetracji.

Kupiłam jeszcze duży (4 cm), metalowy ale z silikonowym zakończeniem. Jest dość ciężki ale świetnie wypełnia i jest wygodny w noszeniu. Jednak jest dla mnie za duży - przy wkładaniu i wyjmowaniu odczuwam dyskomfort. Dlatego też szukam teraz czegoś co rozciągnie mi pupkę. Zastanawiam się nad tunelem ale jeszcze nie znalazłam takiego który by mi się podobał. Chciałabym tunel z zatyczką/korkiem. Mam też upatrzony korek z wibracjami na pilota. Krótszy ale z większą średnicą (3,6 cm).

Jakby ktoś chciał pogadać o koreczkach to zapraszam do kontaktu.

Kobieta

nelka

Cichy Podglądacz
Kobieta

nelka

Cichy Podglądacz
Monia, ja tak robię. Codziennie. Za pierwszym razem też miałam stresik. Jeśli masz mały i wygodny koreczek to będziesz mogła go nosić nawet cały dzień. Ale zawsze warto mieć plan B 😉

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Witam wszystkich. Ponieważ od dłuższego czasu interesuję się i używam gadżetów analnych, podzielę się moimi doświadczeniami. Do tej pory używałam metalowych i silikonowych. Zaczęłam od małej metalowej wtyczki (2,5 cm) z "diamencikiem". Bardzo szybko okazała się za mała a podstawa na której jest "diamencik" bardzo uwierała mnie w pośladki w trakcie siedzenia. Taka wtyczka wg mnie nie nadaje się do codziennego noszenia. Zaczęłam szukać czegoś z miękkim zakończeniem. Najpierw była to podobna wtyczka ale silikonowa i większą. Jednak w niej też podstawa uwierała w pośladki.
Później kupiłam znacznie dłuższy korek, w kształcie penisa, z wibracjami. Wrażenia świetne - po pierwsze uczucie wypełnienia pupki a do tego wibracje. Nosiłam go na zewnątrz i nie ukrywam że cały czas byłam podniecona. Do dłuższego noszenia się nie nadaje bo pewnym momencie to uczucie wypełnienia powoduje.... "potrzebę" 😉 Poza tym wibracje włączane są przyciskiem a nie pilotem i potrafił włączyć się w najmniej oczekiwanym momencie. Dokupiłam więc mniejszy, też w kształcie peniska. Silikonowy, 3,2 cm, z mięciutką podstawą. Długość ok 8 cm. I ten jest idealny do całodziennego noszenia - praca, basen, zakupy a nawet rower. Mam też ogonek z lisią kitą i stalowym korkiem. Tego używam w domu - po prostu po powrocie wyjmuję ten silikonowy i wkładam sobie ogonek (plus obróżkę na szyję - czuję się wtedy jak rasowa suczka...). W domu robię wszystko z tym ogonkiem w pupce, śpię z nim. I rano znowu silikonowy 😉 W zasadzie więc cały czas mam coś w pupce. Lubię to uczucie. A ten z wibracjami używam w trakcie seksu - daje mi poczucie podwójnej penetracji.

Kupiłam jeszcze duży (4 cm), metalowy ale z silikonowym zakończeniem. Jest dość ciężki ale świetnie wypełnia i jest wygodny w noszeniu. Jednak jest dla mnie za duży - przy wkładaniu i wyjmowaniu odczuwam dyskomfort. Dlatego też szukam teraz czegoś co rozciągnie mi pupkę. Zastanawiam się nad tunelem ale jeszcze nie znalazłam takiego który by mi się podobał. Chciałabym tunel z zatyczką/korkiem. Mam też upatrzony korek z wibracjami na pilota. Krótszy ale z większą średnicą (3,6 cm).

Widzę po forum że masz ciekawe zainteresowania i upodobania. Korki to temat który mnie też ciekawi, mam jeden silikonowy masażer prostaty ale bez wibracji. Rozglądam się za czymś większym i z wibracjami na pilota.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
mam bardzo małe doświadczenie jeśli chodzi o zabawę koreczkami analnymi ale korci mnie aby nabyć taki nieduży koreczek, włożyć go sobie do pupy i wyjść tak na spacer

Mężczyzna

SensualMind

Cichy Podglądacz
Ja zamówiłem już korek średniej wielkości. Wcześniej miałem taki tani, pdołużny z tych cienkich i długich. Raczej nie miałem jakiś zadawalających odczuć więc postanowiłem ćwiczyć na dość dużym wibratowrem mojej dziewczyny a wcześniej zakupiłem masażer prostaty z wbiro. Źle wybrałem bo masażer wibro miał raczej przystosowane do stymulacji krocza. Próbowałem z nim chodzić i raczej niewygodnie jest, więc nie polecam jeżeli ktoś zamierza używać go cały dzień. Pupa już wyćwiczona, więc czekam na nowe zamówienie.
Jeżeli ma ktoś jakieś ciekawe doświadczenia czy doznania z dużymi rozmiarami to chętnie poczytam.

Mężczyzna

SensualMind

Cichy Podglądacz

Szacun nelka! :) Też do tego dążę. Lubię podobnie chodzić po domu, wykonywać standardowe czynności, tylko muszę zasłaniać wszystkie okna dobrze bo zbyt ciekawych sąsiadów mam. Nie wiem czy taki korek z ognkiem dla faceta byłby dobry, chodzi o samopoczucie psychiczne. Ale z kolei kręci mnie nagrywanie filmików, czasem pokazywanie się na kamerkach (fajne uczucie kiedy widzisz że są oglądający a nie wiesz kto to:)), wideo konferncje na jakimś komunikatorze i filmiki, zdjęcia na snapie. Chodź moja znajoma z netu ostatnio przestałą się udzielać w wymianie.
Długo trenowałaś żeby tak nosić cały czas i spać nawet z korkiem? Masz coś takiego że podnieca Cię kiedy czujesz że się wysuwa i zaciskasz pupcie żeby wciągnąć na miejsce? Podobno to kręci bardzo a im większy rozmiar tym lepszy.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png