• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Korek analny - jaki polecacie?

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Lekko odświeżę temat.
Właśnie oglądałem na chaturbate pannę, która sobie wkładała korek w tyłeczek i go pompowała a następnie... wyjmowała bez upuszczania powietrza. Podnieciło mnie to cholernie...
I zajrzałem na strony z takimi artykułami i znajduję tylko małe, a ona miała taki po napompowaniu z 10 cm...
Ma ktoś taki, może polecić? Ale nie za miliony, bo po prostu chcę spróbować jak to jest mieć tak rozciągnięte wnętrze tyłka :)
Radzę z tym wyciąganiem napompowanego uważać. Ja się nabawiłem drobnego ale jednak urazu.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kurde, przyszedł. chyba przesadziłem z rozmiarem, jest wielki :-O
Kupiłem taniochę na próbę, więc się jakości gumy nie czepiam.
Ale... On jest dziwnie skonstruowany, wewnątrz jest twardy, nie da się ścisnąć, tylko wierzch jest obleczony miękką gumą (dość cienką) i to ją się pompuje. "Rdzeń" pozostaje twardy.
Średnica w szerokim miejscu to jakieś 50mm. U nasady to coś koło 35mm.
Nie wiem czy zdobędę się na odwagę i zaaplikuję sobie to coś, muszę się najpierw znieczulić :)

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja miałem tej samej klasy tylko w bardziej standardowym rozmiarze coś około 3,5 cm w najszerszym miejscu. No niestety mogło byb to dawać frajdę gdyby nie kiepskie wykonanie. Oczywiście uczucie podczas pompowania bardzo przyjemne.