• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Korek analny - jaki polecacie?

Mężczyzna

David123

Cichy Podglądacz
Jeśli szukasz czegoś wygodnego i dla początkujących, to zdecydowanie polecam zacząć od czegoś mniejszego i silikonowego – jest bardziej komfortowy i bezpieczny. Na przykład na https://sexshop.org.pl/ znajdziesz spory wybór koreczków o różnych rozmiarach i kształtach, więc można dobrać coś odpowiedniego do swoich potrzeb. Ważne, żeby wybierać taki, który ma szeroką podstawę dla bezpieczeństwa i używać odpowiedniego lubrykantu!

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
To ja powiem ze swojego doświadczenie - zacząłem używać małego

Faktycznie, pierwsze kilka dni był interesujący, bo sama myśl posiadania go w sobie była podniecająca ;-) Wygodnie się go wkłada i wyciąga przez szeroką podstawę, ale....

Szybko się znudził i polecam od razu kupić sobie coś większego ;) Bo chce się więcej, a ma się tylko ten pierwszy, na próbę. Więc tak - na próbę mały ale od razu dorzucie coś większego dla siebie ;)

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
W miniony weekend spróbowałam jak sprawdza się poza domem hak analny połączony sznurem z obrożą. Sprawdza się. Już to wiem. Nawet weszliśmy do lokalu na kawę. Można spokojnie usiąść. W domku zwykle jestem w pozycji na pieska. Ciekawe doświadczenie i bardzo podniecające zwłaszcza gdy się zauważy, że ktoś przygląda się obroży.

Mężczyzna

AlilBoyo

Nowicjusz
Przymierzam się do zakupu korka analnego. Szukam czegoś do noszenia na co dzień. Nosi ktoś na co dzień korek analny z wibracja lub bez jeśli tak to jaki? Kiedyś zdarzyło mi się użytkować wibrujące jajko ale to potrafiło czasami zbyt mocno hałasować.
Ja mam szklany i zajebisty jest