• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Korek analny a bezpieczeństwo

Kobieta

x_neko

Cichy Podglądacz
Czy po włożeniu korka macie może odczycie niepewności iż może wejść cały? Chodzi o to że ta końcówka za którą się łapie ręką by włożyć i wyciągnąć jakimś cudem prześlizgnie się wejdzie do środka ?
Nie mam takiego uczucia nawet gdy w nim siedzę i myślę że trzeba się postarać żeby mieć taki wypadek. Prędzej mam obawy że może mi wypaść przy jakimś bardziej gwałtownym ruchu

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Czy po włożeniu korka macie może odczycie niepewności iż może wejść cały? Chodzi o to że ta końcówka za którą się łapie ręką by włożyć i wyciągnąć jakimś cudem prześlizgnie się wejdzie do środka ?
Powiem ci tak że gdy tylko włożysz i nie będziesz na siłę go dociskał to sam nie wejdzie głębiej nawet gdy normalnie będziesz siedział ale opowiem ci jak wszedł żonie cały, ale tylko dlatego że w trakcie orgazmu bała się że jej wypadnie więc zaczęłam go dociskać a że w trakcie orgazmu mięśnie się rozluźniają więc zwieracz zrobił się luźniejszy to go wcisnęła do środka nie wiedząc o tym zorientowała się po chwili że korek zniknoł i była akcja by go wyjąć 😁 na szczęście udało mi się go palcami chwycić i wyjąć

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja nie mam odczucia. Mam takie doświadczenie. Kupiłem na początek rozmiar S stalowego. Nie przewidziałem, że końcówka nie jest wcale większą niż możliwości mojego zwieracza. Główka też była trochę mała więc proszę,y bzykaniu mojej kobiety kiedy miałem go w tyłku miał tendencję do wypadania. No to go sobie chciałem w trakcie popchać spowrotem no i popchałem tyle że wskoczył cały. Trochę było nieswojo i stresik był ale wszedł tylko za zwieracz więc dwa palce w tyłku pozwoliły go bez przeszkód wydostać. Później kupiłem od razu większe i są na pewno bardziej bezpieczne. Oczywiście gdy się chce to i te można wepchnąć co na próbę uczyniłem ale wcześniej przywiązałem do nich wstążkę. Najbezpieczniejsze i zarazem najwygodniejsze to te które mają wąski podłużny ale za razem dłuższy uchwyt. Duża okrągła podstawa obciera bokami pośladki.

Mężczyzna

PerwersPiss

Seks Praktykant
Jest taka możliwość jeżeli, wsadzasz już wieksze korki takie 6 czy 7 cm , a wsadzisz sobie mniejszy 3 czy 4. Ale to się czuje. Jak tylko wsadzasz mniejsze, mięśnie nie sa tak rozciągnięte, to nie ma obaw.

Mężczyzna

maxikaz

Cichy Podglądacz
Podzielam twoje obawy i czułem jak w czasie orgazmu mniejszy korek się wchłania i w ostatniej chwili go złapałem.

Nie mam zaufania do korków z elastycznymi podstawkami i małymi główkami więc od tego czasu wybieram takie z łódeczkową podstawą