• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Komplementy od nieznajomego

Status
Zamknięty.

fizyk

Nowicjusz
Ja mam problem ...temat chyba był wielokrotnie poruszany -choć nie wiem czy taki aspekt...nie wiem czy ten dział jest najlepszy (jak nie to przenieście ten temat)

"Walnąłem" dziewczynie komplement o jej urodzie (taki dość neutralny,ale pokazujący moje zainteresowanie jej osobą )...
Dziewczynę spotkałem dwa razy w nowej grupie jesteśmy ...
I ona next raz trochę mnie unika (tak czuję)...

Noo i pytanie głównie do kobiet..

Jak Wy odbieracie -jak nieznany facet podaruję Wam (czy "walnie " )
WAm komplement...?

Wydaję mi się,że chyba trochę przyśpieszyłem...może powinniem unikac takich komplementów... i być trochę b. niedostępny...;)
sam nie wiem...

pozdro

fizyk

Nowicjusz
cos w stylu min.(bo nie pamietam wszystkiego) ,że jest za ładna ,żeby tutaj pracować ...bo klienci sie rozkojarzją przy niej... coś w tym stylu ;)

ale wiesz nawet ją gdzies tam odprowadziłem i chyba poczuła moje zainteresowanie...

Snaker

Seks Praktykant
zależy jaki... byle nie przesadziste.. a z wyobraźnią i polotem muszą być...
bo uroda już oklepana jest i uwierz taka kobieta jak ona z pewnością słyszała kilkanascie razy taki komplement o sobie. wiec zróciłeś uwagę tylko na jej wygląd... tak jak inni...

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry