Tak, to wszystko co mówisz jest prawdą... Ale nie oceniajmy każdego pojedynczego przypadku... Ta dziewczyna się zdecydowała na współżycie i w razie czego poniesie tego konsekwencje... Jednak wciąż będę się upierać, że nie istnieje coś takiego jak odpowiedni wiek na seks...aprilmoon napisał:Nie trzymam się stereotypów bo jeszcze całkiem niedawno sam byłem 16-to latkiem i pamiętam jakie nieraz miałem głupie pomysły i jaka niekompletna była moja wizja świata i zależności zdarzeń które się w nim dzieją. Dodać muszę, że od zawsze mówiono mi, że rozumuje i zachowuje się jak o wiele starsza osoba która w życiu wiele przeżyła i zobaczyła.
PS. Czy możesz z ręką na sercu powiedzieć, że nigdy nie zdarzyło Ci się, że mimo iż głęboko zastanawiałaś się nad jakąś sprawą to i tak później okazywało się, że popełniłaś głupi (i często oczywisty) błąd w ważnej dla Ciebie sprawie? Żadko kiedy jest tak, że to co wydaje się białe jest białe naprawdę i w 100%
Poza tym gdyby to chłopak miał te 16 lat (bo pewnie większość przeżywa swój pierwszy raz w tym wieku), to nie byłby tak piętnowany jak dziewczyna... Tak, dziewczynie nie wypada... :?