• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kolega z naprawdę wielkim xD

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Ej
Jest u mnie właśnie taki kolega młodszy, z osiedla, wpadł pochillować
no i od słowa do słowa, słyszę, mówi mi, że jego penis ma w erekcji 25cm : 0

myślicie, że ściemnia i może źle zmierzył? W ogole mi się w głowie nie mieści, że Polacy takie mają, no jakieś mega wyjątki chyba nawet globalnie xD

Z drugiej strony, widać, że ma w dresach dużego członka nawet w spoczynku.
Tak mnie najzwyczajniej ciekawi, jak jego penis wygląda w pełnym stanie :0

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
Może nie jest aż tak jebniety ja wy w temacie kutasa. Wcale się nie chwalił tylko udzielił odpowiedzi koledze
Wyglada na to, że to wy checie go wciągnąć w tę grę w pokazywanie chuja, chuj wi po co?:ROFLMAO:

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Szczerze? Chcielismy się umowic na akcję z laską, ale jak zwykle znaleźć na spontanie chętną dziewczynę ot tak na chatę (nie z klubu, nie z drogi) --- szukaj igły w stogu siana.
A najgorsze te, co zawracają dupę i nie odpisują, do tego myśląc, że są takie fajne, że i tak im milion typków odpisze.
Offtop, sorry, ale no kurde byłaby okazja obejrzeć 25cm w akcji i w sumie z kolegą nadal prowadzimy ten casting.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Szczerze? Chcielismy się umowic na akcję z laską, ale jak zwykle znaleźć na spontanie chętną dziewczynę ot tak na chatę (nie z klubu, nie z drogi) --- szukaj igły w stogu siana.
A najgorsze te, co zawracają dupę i nie odpisują, do tego myśląc, że są takie fajne, że i tak im milion typków odpisze.
Offtop, sorry, ale no kurde byłaby okazja obejrzeć 25cm w akcji i w sumie z kolegą nadal prowadzimy ten casting.
No to życzę powodzenia w znalezieniu dziewczyny na taki układ i żebyś mógł zweryfikować te 25 cm :p

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Ej
Jest u mnie właśnie taki kolega młodszy, z osiedla, wpadł pochillować
no i od słowa do słowa, słyszę, mówi mi, że jego penis ma w erekcji 25cm : 0

myślicie, że ściemnia i może źle zmierzył?
Pewnie, że sciema. Duży wacek jest widoczny i w pewnej grupie lasek jest to temat i koleś 18-19+ byłby gadany, aż któraś zagięła by parol i sprawdziła, i jak by taki był w okolicy, to wszystkie i wszyscy by wiedzieli. Sama mam w okolicy zmierzonego kolesia 20cm.
Problem w tym, że 20cm ma 1 na 10 000 facetów i ani biologii, ani matematyki nie oszukasz, bo zmierzona średnia wzwodu całej populacji to 13,5 przy sigma=1,6cm.
25cm to +7,2sigma, to trzeba by mieć farta, żeby takiego gościa spotkać na planecie - a jeżeli już to raczej efekt jakiejś zmiany patologicznej.
Słynną średnią 16cm, to ma 6-u facetów na 100. Średnia forumowa długość 19cm, w realu występuje u 3-ech na 10 000.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
No ale największy w historii miał ze 30 plus, wiec teoretycznie, ktoś moglby mieć te 25 xD

Cortez - dzieki za zyczenia, szczerze nie szukam na razie, ale kiedys trzeba bedzie cos okombinować xD

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
No ale największy w historii miał ze 30 plus, wiec teoretycznie, ktoś moglby mieć te 25 xD
1. Najdłuższy mierzony narząd (niezweryfikowany medycznie): Jonah Falcon

• Długość w zwisie / wzwodzie: ok. 24 cm w stanie spoczynku / 34,3 cm (13.5 cala) w pełnym wzwodzie.
  • Szczegóły: Amerykański aktor Jonah Falcon zdobył sławę na przełomie wieków dzięki udziałowi w dokumentach HBO i rozmaitych wywiadach. Chociaż jego wynik jest uznawany za nieoficjalny rekord świata w naturalnej anatomii, Falcon nigdy nie zgodził się na oficjalny, kliniczny pomiar medyczny przed kamerami.
2. Medyczna anomalia: Roberto Esquivel Cabrera

• Długość: ok. 48 cm (18.9 cala).
  • Szczegóły: Meksykanin zyskał rozgłos twierdząc, że ma najdłuższego penisa na świecie. Jednak rezonans magnetyczny (MRI) i tomografia komputerowa wykazały, że właściwy trzon jego penisa ma około 15 cm. Pozostałe ponad 30 cm stanowiła skrajnie rozciągnięta skóra napletka i tkanka łączna, co było efektem wieloletniego, celowego podwieszania ciężarów od okresu dojrzewania. Wynik ten uważa się za deformację medyczną, a nie za naturalną długość narządu.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
1. Najdłuższy mierzony narząd (niezweryfikowany medycznie): Jonah Falcon

• Długość w zwisie / wzwodzie: ok. 24 cm w stanie spoczynku / 34,3 cm (13.5 cala) w pełnym wzwodzie.
  • Szczegóły: Amerykański aktor Jonah Falcon zdobył sławę na przełomie wieków dzięki udziałowi w dokumentach HBO i rozmaitych wywiadach. Chociaż jego wynik jest uznawany za nieoficjalny rekord świata w naturalnej anatomii, Falcon nigdy nie zgodził się na oficjalny, kliniczny pomiar medyczny przed kamerami.
2. Medyczna anomalia: Roberto Esquivel Cabrera

• Długość: ok. 48 cm (18.9 cala).
  • Szczegóły: Meksykanin zyskał rozgłos twierdząc, że ma najdłuższego penisa na świecie. Jednak rezonans magnetyczny (MRI) i tomografia komputerowa wykazały, że właściwy trzon jego penisa ma około 15 cm. Pozostałe ponad 30 cm stanowiła skrajnie rozciągnięta skóra napletka i tkanka łączna, co było efektem wieloletniego, celowego podwieszania ciężarów od okresu dojrzewania. Wynik ten uważa się za deformację medyczną, a nie za naturalną długość narządu.
I to mi się podoba, wbiłaś tu z faktami :D

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
No to życzę powodzenia w znalezieniu dziewczyny na taki układ i żebyś mógł zweryfikować te 25 cm :p
No nie wiem czy na obecność mierniczego by się zgodziła, ale jeżeli koleś 25cm istnieje, to na bank ma grupkę fanek w kościele.
Jak pisałam - ja mam na osiedlu gościa 20cm i wiem o kilku zdradach i numerkach "z ciekawości" 😁

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
W sensie, we wzwodzie najwiekszy ma 33 tak? No ale ten moj ziomek ma pałę w erekcji 25, jak powiedział, a nie w spoczynku jak tamten. Aż tak dobrze w sumie nie znam się na szczegółach anatomii u różnych mężczyzn, porownawczo... Ale mogę sobie wyobrazić 25 na luzie. No, jasne że mogła mu dziewczyna dołożyć przez nieuwagę xD ale już 23cm to przecież nie jest coś mega rzadkiego, widziałem takie nieraz.
Tyle że każdy cm jest istotny i w ogole po prostu mnie to zdziwiło, no jak to tak xD
Jutro zresztą się z nim pewnie spotkam, to może się rozwinie temat. Haha

Mężczyzna

Daro Dario

Biegły Uwodziciel
Mam nor alnego 16 dlugi 16 obwod lecz byla sytuacja kiedy partnerrka byla bardzo ciasna moze stres lecz napewno poczula kiedy pch olen gleboko uderzylem w macice az zabolalo