• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kogo kręcą Mulatki?

krucheciasteczko

Cichy Podglądacz
Mam pytanie, ponieważ nikt z grona moich znajomych nie jest zainteresowany mulatkami, to się tak zastanawiam czy ze mną jest wszystko okey. Napiszcie proszę, czy kogoś z was też to jara :)

• Like
Reactions: r81

Davidd

Nowicjusz
Mam pytanie, ponieważ nikt z grona moich znajomych nie jest zainteresowany mulatkami, to się tak zastanawiam czy ze mną jest wszystko okey. Napiszcie proszę, czy kogoś z was też to jara :)
Tak jakis czas temu spotkałem na mieście taką mulatkę i naprawdę była piękna, miała boskie ciało, była mega pociągająca i seksowna 😉

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Nie to, że nikt z Twoich znajomych nie jest zainteresowany...
Po prostu żaden się nie przyznaje.
Kiedyś miałem do czynienia z mulatką (a może nawet czarnoskórą? Trudno ocenić...), co prawda za kasę, ale w polskich warunkach jest w zasadzie niemożliwe przespać się z taką za free. Niemniej był to jeden z punktów "do odhaczenia przed śmiercią".
I przecież się znajomym nie chwalę.. Zabiorę tę wiedzę do grobu...