• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kochanek

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ryzyko "przypału" rośnie.
Jak się jeden o drugim dowie to mało tego, że się mogą poróżnić to jeszcze jeden z nich może robić krzywe akcje w stronę Twojego męża. Takie zabawy w kręgu rodziny nie wychodzą zbyt często dobrze.
Zastanów się czy warto.

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Jak dla mnie możesz więcej na tym stracić niż zyskać, jak sama powiedziałaś, nie dość że kochanka to jeszcze partnera biznesowego

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Ryzyko "przypału" rośnie.
Jak się jeden o drugim dowie to mało tego, że się mogą poróżnić to jeszcze jeden z nich może robić krzywe akcje w stronę Twojego męża. Takie zabawy w kręgu rodziny nie wychodzą zbyt często dobrze.
Zastanów się czy warto.
Zastanawiam się bardzo mocno od kilku dni nie daje mi to spokoju. Dlatego prosiłam o radę na forum. Nie mam męża

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to chyba większość jest na "nie".
Z drugiej strony ja mam tak, że im więcej "nie" to i tak chcę coś zrobić jeszcze bardziej.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Wiesz w ogóle jakie są intencje drugiej strony? Nie jesteś już nastolatką więc powinnaś wiedzieć że za pustymi komplementami często nic nie idzie. Tym bardziej że młody wcale nie jest taki młody jak się początkowo wydawało...

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Syn mojego kochanka zaczął mi się podobać. Ja wiem nie przystoi. Cholernie mi się podoba chciałabym się z nim przespać.. Warto? Dręczy mnie to od dłuższego czasu
Jak najbardziej zrób to przestań mieć skrupuły i roztrząsać przecież skoro pojawiła się w Tobie taka potrzeba to coś o Tobie mówi

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Wiesz w ogóle jakie są intencje drugiej strony? Nie jesteś już nastolatką więc powinnaś wiedzieć że za pustymi komplementami często nic nie idzie. Tym bardziej że młody wcale nie jest taki młody jak się początkowo wydawało...
Nie mam pojęcia jakie ma intencje wobec mnie. Dlatego chcę się z nim spotkać na mieście przy kawie i porozmawiać.