• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kochanek

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Nie! Pomyślałaś jak będzie się czuł ten chłopak tuż po? A Twój kochanek gdy się dowie? Albo jak popsujesz relacje między nimi? Czasem warto się zatrzymać, jak jeszcze można.
Nie mogę wytrzymać słuchaj kręci mnie to tak że ostatniej nocy mimo że byłam z innymi to myślałam o nim. Podnieca mnie to kurewsko.. Sory za słowo ale liczę na to że się z nim prześpię.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Nie mogę wytrzymać słuchaj kręci mnie to tak że ostatniej nocy mimo że byłam z innymi to myślałam o nim. Podnieca mnie to kurewsko.. Sory za słowo ale liczę na to że się z nim prześpię.
Po prostu jesteś rozhamowana seksualnie, ja bym się zastanowiła co się pod tym kryje. Może ten Twój kochanek już Cię nie kręci, stąd takie pomysły? Może zamiast robić coś co będzie ciężarem dla tylu osób, po prostu poszukaj gdzie indziej nowej ofiary?

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Boże kochana ja nie mogę żyć bez sexu. Rozmawiamy ze sobą. On ciągle prawi mi komplementy. Wiem gowniarz ale stara baba się na to nabiera. Jestem taka napalona na niego mimo że to syn mojego kochanka. Mam w głowie straszny mętlik

Mężczyzna

Lekkiczar

Podrywacz
Syn mojego kochanka zaczął mi się podobać. Ja wiem nie przystoi. Cholernie mi się podoba chciałabym się z nim przespać.. Warto? Dręczy mnie to od dłuższego czasu
Jeżeli masz wątpliwości to nie rób tego... Ale jeżeli dobrze się z tym czujesz to możesz podpytać że niby hipotetycznie czy ktoś miałby coś przeciwko...

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Upiecz dwie pieczenie na jednym ogniu, a dokładnie mówiąc dwie kiełbaski w jednym piekarniku i doprowadź do trójkąta 😉
Chciałabym i to bardzo upiec te dwie kiełbasy. Jest to do zrealizowania. Nie wiem jaka byłaby reakcja obu panów. Z jego ojcem łączą mnie także interesy.

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
I chociażby z tego powodu bym się w to nie pchała do momentu aż dowiedziałabym się co na to ojciec. Bo nie dość, że w razie czego możesz stracić kontakt z kochankiem, to i popsuć sobie relacje biznesowe. Sporo jest na szali do stracenia.
Zgadzam się z tobą w tej kwestii. Nie chcę go stracić jako kochanka i partnera biznesowego. Współpracujemy wspólnie przy kilku projektach. Nie wiem nawet jak zainicjować taką rozmowę. Męczy mnie to od kilku dni.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Czy tylko ja widzę tutaj oczyma wyobraźni kryminał i thriller o tym, jak to kobieta doprowadziła do rozpadu rodziny i zabójstwa syna przez ojca wskutek romansów i odbicia kochanki, z oczywistymi rozwodami w tle? :unsure: