• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobietom wstęp wzbroniony!

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
Panowie, ile facetów tyle kryteriów wobec kobiet. Przydałyby się jakies kryteria na wspólny mianowniku wobec mężczyzn biorących udział w dyskusji. Poza tym, taki temat byłby fajniejszy, gdyby to forum było z ograniczeniem dostępu oraz gdyby każdy był pewny że pisząca osoba to mężczyzna czy kobieta - czyli weryfikacja. Następnie, nie radzę brać kryta z uwagi na urodę - tu można się sparzyć i można mieć pozamiatane u innych użytkowniczek forum - One i tak wejdą i będą czytać ten temat - tym bardziej jak autor napisał - Kobietom wstęp wzbroniony.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Panowie, ile facetów tyle kryteriów wobec kobiet. Przydałyby się jakies kryteria na wspólny mianowniku wobec mężczyzn biorących udział w dyskusji. Poza tym, taki temat byłby fajniejszy, gdyby to forum było z ograniczeniem dostępu oraz gdyby każdy był pewny że pisząca osoba to mężczyzna czy kobieta - czyli weryfikacja. Następnie, nie radzę brać kryta z uwagi na urodę - tu można się sparzyć i można mieć pozamiatane u innych użytkowniczek forum - One i tak wejdą i będą czytać ten temat - tym bardziej jak autor napisał - Kobietom wstęp wzbroniony.
Myślisz, że one biorą tak łatwo wszystko do siebie? 😉
Ja mam na myśli ciałokształt ,jako kryterium 😁

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No dobrze Panowie.
Czas przejść do konkretów 😁
Które cizie tutaj na SF są najbardziej gorące waszym zdaniem? 😁
Tu masz ładniejsze podejście do tego tematu:

Thread 'Fantazje o użytkownikach forum :D'
https://sexforum.pl/threads/fantazje-o-uzytkownikach-forum-d.18021/

Jak już mnie oznaczono i już wlazłam w ten temat to: @tupcio, dzięki za wyróżnienie. Jakoś jednak nie po drodze mi do nazywania mnie cizią. Jak nie chcecie sobie zrobić u kogoś specjalnie pod górkę to radzę tak z dobrego serca ich tu może nie wyróżniać ;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tu masz ładniejsze podejście do tego tematu:

Thread 'Fantazje o użytkownikach forum :D'
https://sexforum.pl/threads/fantazje-o-uzytkownikach-forum-d.18021/

Jak już mnie oznaczono i już wlazłam w ten temat to: @tupcio, dzięki za wyróżnienie. Jakoś jednak nie po drodze mi do nazywania mnie cizią. Jak nie chcecie sobie zrobić u kogoś specjalnie pod górkę to radzę tak z dobrego serca ich tu może nie wyróżniać ;)
Dobrze wiesz, a jak nie, to się domyślasz, że lubię prowokować. Sam ten tytuł tematu i słowa, jakich użyłem, to prowokacja wobec kobiet tutaj😉 Ciebie już też udało mi się sprowokować 😉
Dlaczego to zrobiłem, wiedząc ,że się narażam? Bo mogę i mam na to ochotę , bo mnie to bawi. Ryzyko z tym związane, jak facet, biorę na klatę.
Cizia to takie staromodne już słowo, trochę prowokacyjne, trochę zabawne, trochę zaczepne. Wierz mi, że obecnie faceci używają o wiele gorszych 😉 Nie mam intencji tu nikogo obrażać.
Odsyłasz do innego tematu. Ok. Ja nie śledzę ich tu wszystkich, bo mam wrażenie, że już o wszystkim tu napisano 🙂 Czasem wolę wziąć sprawy w swoje ręce i robić coś na moich zasadach 😉

Mężczyzna

KońzValony

Nowicjusz
Dobrze wiesz, a jak nie, to się domyślasz, że lubię prowokować. Sam ten tytuł tematu i słowa, jakich użyłem, to prowokacja wobec kobiet tutaj😉 Ciebie już też udało mi się sprowokować 😉
Dlaczego to zrobiłem, wiedząc ,że się narażam? Bo mogę i mam na to ochotę , bo mnie to bawi. Ryzyko z tym związane, jak facet, biorę na klatę.
Cizia to takie staromodne już słowo, trochę prowokacyjne, trochę zabawne, trochę zaczepne. Wierz mi, że obecnie faceci używają o wiele gorszych 😉 Nie mam intencji tu nikogo obrażać.
Odsyłasz do innego tematu. Ok. Ja nie śledzę ich tu wszystkich, bo mam wrażenie, że już o wszystkim tu napisano 🙂 Czasem wolę wziąć sprawy w swoje ręce i robić coś na moich zasadach 😉
Jak taki macho to nawet nie chce wiedzieć co jeszcze bierzesz na klatę 😂💩

Ostatnia edycja:
Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja nie mówiłam do Ciebie z tym narażaniem się, bo co tam sobie o tym sądzę to już moja sprawa, raczej radziłam panom aby nie rzucali za bardzo kandydaturami, bo można to zrobić w dużo lepszy sposób. Stąd link do tematu. I tyle.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ja tam lubię tę małą🤗;) Ale żeby ją gdzieś prowadzic. Co to, to nie......
Co prawda strach podejść bliżej:unsure:

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Jakoś jednak nie po drodze mi do nazywania mnie cizią.
Zgadzam się, słowo "cizia" jakoś Mi nie "leży" ale też nie mam w głowie alternatywy,żeby było miło ale jednocześnie zachowując kontekst seksualny 😁
Jak nie chcecie sobie zrobić u kogoś specjalnie pod górkę to radzę tak z dobrego serca ich tu może nie wyróżniać ;)
Ja nie wiążę swojej przyszłości z żadną z Pań z SF więc mogę :) Dlatego użyję jeszcze (nie mylić z "poużywać" 😄) @PaniTrycholog ;)