• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobietki, czy masturbacja przed randką wpływa na doznania z partnerem?

Kobieta

PolaAr

Cichy Podglądacz
Hej dziewczyny, nie znalazłam takiego tematu na forum a jestem bardzo ciekawa jak jest u Was. Jestem dziś umówiona na spotkanie z moim fwb, od rana nakręcamy się wzajemnie i jestem, właściwie to byłam na granicy wytrzymałości bo została mi zapowiedziana długa minetka. Stąd też pomysł na ten temat. Czy masturbacja przed takim spotkaniem możeh zmniejszyć doznania na samym spotkaniu? A może wręcz przeciwnie? Ja właśnie uległam sobie i to dwa razy🙈. Nadal mam ochotę na spotkanie ale na dole jestem już nieco przeboźcowana :p mam jeszcze kilka godzin do spotkania…

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

aldente

Cichy Podglądacz
Hej dziewczyny, nie znalazłam takiego tematu na forum a jestem bardzo ciekawa jak jest u Was. Jestem dziś umówiona na spotkanie z moim fwb, od rana nakręcamy się wzajemnie i jestem, właściwie to byłam na granicy wytrzymałości bo została mi zapowiedziana długa minetka. Stąd też pomysł na ten temat. Czy masturbacja przed takim spotkaniem możeh zmniejszyć doznania na samym spotkaniu? A może wręcz przeciwnie? Ja właśnie uległam sobie i to dwa razy🙈. Nadal mam ochotę na spotkanie ale na dole jestem już nieco przeboźcowana :p mam jeszcze kilka godzin do spotkania…
no to chyba sobie sama odpowiedziałaś, skoro czujesz się przebodźcowana to raczej mogłaś przystopować :) Nie żebym potępiał, wiadomo jak jest, jak mus to mus. Kończąc wspaniałą metaforą jak kolega wyżej, zachowałaś się tak jakbyś o 6 rano miała ważne życiowe wydarzenie i postanowiłaś nie pójść spać całą noc aby nie zaspać, po czym o 5 rano padłaś ze zmęczenia i obudziłaś się o 10 rano :)