• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobieta uległa / nieuległa w łóżku

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Powiem ci Świeżak, że nic mnie bardziej nie wpienia jak facet który chce decydować zawsze o seksie - z podejściem takim, że to on tylko inicjuje oraz tylko on decyduje co robimy... to ja podziękuję za taką uległość, połowa frajdy odchodzi...
Ale chyba źle podchodzisz do tematu uległości.
Albo ja to inaczej rozumiem. Mi nie chodzi o stałej uległości, tylko wplatanie to w nasze relacje, aby przełamywać rutynę i wprowadzać coś innego. Raz na jakiś czas kobita jest uległa, a raz facet staje się uległy jako forma urozmaicenia zbliżenia.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Powiem ci Świeżak, że nic mnie bardziej nie wpienia jak facet który chce decydować zawsze o seksie
No ale albo ktoś ulega i chce być sterowanym albo ktoś nie rozumie tego określenia.
I raczej - szczególnie kobiety - nie rozumieją o czym mówią/piszą. "Chcę dominatora". "ale jak to, on ustala gdzie na wakacje jedziemy albo kiedy się kochamy?"

Kobieta

D'Arc

Erotoman
No ale albo ktoś ulega i chce być sterowanym albo ktoś nie rozumie tego określenia.
I raczej - szczególnie kobiety - nie rozumieją o czym mówią/piszą. "Chcę dominatora". "ale jak to, on ustala gdzie na wakacje jedziemy albo kiedy się kochamy?"
Dlatego napisałam, że jest to traktowane jako slogan i brakuje konkretnej definicji co się tak naprawdę pod tym kryje.
Na forum kafe znalazłam wątek gdzie gość wypytuje:

jak poznać że kobieta jest uległa w łózku?i lubi być zdomionwana w seksie>??Czy takie rzeczy wychodza dopierow łózku czy mozna w jakis sposob poznac jej preferencje np na randkach?​

I inny gość mu odpowiada:

delikatna subtelna...niezaradna niezdecydowana..Pytasz ja gdzie siadamy ona "Obojetnie"To ty wybierasz miejsce spaceru...rodzaj lodów itp itd......wtedy moze to znaczyć w 80proc że włozku tez jest uległa

jeżeli część facetów tak do tego podchodzi, to sorry ale wolę być nieuległa...

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Moim zdaniem jest to temat bardzo tabu, bo funkcjonuje w społeczeństwie jako hasło/slogan, a tak naprawdę nikt nie wie o co chodzi. Dotyka to jakiejś głębszej kwestii, bo prośba o definicję co się dokładnie u kogoś pod tym kryje jest odbierane jako atak.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry