• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobieta prawica vs.lewica

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Tak, lepiej wiesz na podstawie chłopskiego rozumu i obserwacji kilku znajomych pewno.

Nigdy nie pisałem, że jest to wpływ decydujący, po prostu ma znaczenie w jakimś tam stopniu.
Tak, ma znaczenie - marginalne znaczenie i nie lekceważ chłopskiego rozumu, już niejednokrotnie po czasie miał więcej racji niż rozumy eksperckie 😉

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Zapytałem" Ważnego", gdyz na forum jest kilka kobiet (rzadko wchodzą), których posty wskazują na skrajnie prawicowe poglądy.
Gdyby zadał sobie nieco trudu zapewne odgadłby które to panie
Nie wiem czy popierają jakąś organizację, ale ich postawa mocno się pokrywa z ich hasłami
BTW lubię te dziewczyny, oczywiście nie z uwagi na poglądy ;)

Ostatnia edycja:

adamoginski

Erotoman
Zagadka z Twittera:

"Jeśli nie umiesz poradzić sobie na wolnym rynku to idź do pracy na etat."

Słowa te powiedział:
A. Prawicowy polityk do artysty
B. Lewicowy polityk do przedsiębiorcy

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Zwróć uwagę, że objawia się już przy wstępnej selekcji potencjalnego partnera/partnerki.
Skąd ty wyciągasz takie marchewki? Nigdy z żadną kobietą nie rozmawiałem na tematy polityczne na etapie poznawczym, czy nawet pózniej. Polityka zaczęła się pojawiać sporadycznie przed jakimiś wyborami i to w późniejszym wieku. Jak człowiek jest młody nie zaprząta sobie tym głowy, bo myśli jak tu najszybciej zaliczyć numerek.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Skąd ty wyciągasz takie marchewki? Nigdy z żadną kobietą nie rozmawiałem na tematy polityczne na etapie poznawczym, czy nawet pózniej. Polityka zaczęła się pojawiać sporadycznie przed jakimiś wyborami i to w późniejszym wieku. Jak człowiek jest młody nie zaprząta sobie tym głowy, bo myśli jak tu najszybciej zaliczyć numerek.
Ale badania w Ameryce mówią 😉