• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobieta prawica vs.lewica

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Cykliczna zmiana miejsc w łożu może łagodzić napięcia.
Co jakiś czas jedno z lewej, drugie z prawej
Tak na poważnie to nie zniosłbym związku z fanatyczką jakiejkolwiek sprawy
No może D,Arc:unsure:
Ale to dziewica🤷‍♂️;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Że poglądy polityczne mają znaczenie przy wyborze partnera...
Ale to już chyba ekstremalne sytuacje, bo jak pisałem wcześniej większość społeczeństwa nie interesuje się tym bagnem zwanym polityką. Tak samo raczej mały procent jest radykalnych prawicowców, jak i lewicowców.

Mężczyzna

pokazeCiJakSieMasturbuje

Cichy Podglądacz
Gdyby nie była fanatyczną wyznawczynią, głoszonych przez obie strony herezji, to koło chuja mi lata jakie ma poglądy. Lewaczka twierdząca, że uchodźca, który identyfikuje się jako 66 płeć i każe do siebie mówić czego?tu?, przebył 700km wykopanymi własnymi (tzn. zajebanymi jakiejś staruszce) sztućcami tunelami, żeby dotrzeć do Polski, powinien dostać w nagrodę dom w Konstancinie i emeryturę od państwa, jest tak samo popierdolona jak prawaczka, która w odpowiedzi na pytanie swojej córki, o to czy czekała z ojcem do ślubu, mówi, że oczywiście, że pierwszy raz się za ręce złapali jak córka miała 3lata, bo jej ojcem jest ksiądz, który za przyzwoleniem całej starszyzny na ich wiosce, postanowił wypełnić ją wiarą, kiedy miała 13lat, a ten facet, do którego mówi Tato, to tak naprawdę jej daleki kuzyn 😎

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Ale to już chyba ekstremalne sytuacje, bo jak pisałem wcześniej większość społeczeństwa nie interesuje się tym bagnem zwanym polityką. Tak samo raczej mały procent jest radykalnych prawicowców, jak i lewicowców.
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem co napisałeś. Nie interesują się, czyli nie mają poglądów. Zatem poglądy nie wpływają, bo ich nie ma. Gdy są, to wpływają.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem co napisałeś. Nie interesują się, czyli nie mają poglądów. Zatem poglądy nie wpływają, bo ich nie ma. Gdy są, to wpływają.
Czyli należysz do tych co na pierwszej randce pytają o poglądy polityczne?🤔
Ile randek skończyłeś po uzyskaniu informacji na kogo Twój partner/partnerka głosował w ostatnich wyborach?
Tak poza tym przeczytałem i dalej twierdzę, że jest to zjawisko marginalne tylko przy radykalnych poglądach, ale z chęcią takiego mądrego jak Ty to posłucham i jego teorii.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Czytałeś to? W takie rzeczy wierzysz? W duchy też?
Nie wiedziałem, że mnie badali.
Czytasz co piszesz? Czasem warto.
Tak i nie tylko.
Badania, badaniami ( ktoś na nich musi zarobić) a życie, życiem.
Nie pomyślałeś, że preferencje polityczne manifestują się nie tylko i wyłącznie przy urnie wyborczej?
No na pewno przy wyborze partnera 🤦.
A mówią, że miłość jest ślepa 😉 ale widać, że według Ciebie nie na politykę 😂

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Badania, badaniami ( ktoś na nich musi zarobić) a życie, życiem.
Tak, lepiej wiesz na podstawie chłopskiego rozumu i obserwacji kilku znajomych pewno.

No na pewno przy wyborze partnera 🤦.
A mówią, że miłość jest ślepa 😉 ale widać, że według Ciebie nie na politykę 😂
Nigdy nie pisałem, że jest to wpływ decydujący, po prostu ma znaczenie w jakimś tam stopniu.